Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Letné Microsoft novinky, ktoré vás potešia

Počas horúcich letných dní nezaháľame a prinášame množstvo noviniek. Veríme, že vás po návrate z dovoleniek potešia – tak sa poďme na ne rovno pozrieť.

Nový web

To, že serverové operačné systémy a aplikácie od spoločnosti Microsoft môžete bez problémov prevádzkovať na našich produktoch, nie je žiadna novinka. Avšak pre ešte lepší prehľad o tom, aké sú možnosti, sme pre vás pripravili novú samostatnú podstránku venovanú práve softvéru tejto spoločnosti a jej aplikáciam.

Na websupport.sk/windows tak nájdete informácie o cenách, licencovaní a odpovede na najčastejšie kladené otázky, ktoré od vás dostávame. Dozviete sa aké výhody prináša prevádzka systému Windows v cloude z pohľadu nákladov na licencie v porovnaní s vlastným nákupom.

[eckosc_button title=“Microsoft produkty a licencie“ icon=“fa-windows“ size=“standard“ position=“inline“ color=“#006cc1″ rounded=“true“ url=“https://www.websupport.sk/windows“ blank=“true“]

Vaša licencia u nás

Svet licencovania je celkom komplikovaný. Jednou z najčastejších požiadaviek je použitie licencií, ktoré má už zákazník zakúpene. To je možné len v prípade ak poskytovateľ aj zákazník majú tzv. licenčnú mobilitu.

Spoločnosť WebSupport je uvedená na zozname Authorized Mobility Partners a je teda oprávnená akceptovať licencie zákazníka. Zo strany zákazníka je ešte podmienkou mať licencie rozšírené o License Mobility.

2016

Teraz si okrem Windows Server 2012 R2 Standard môžete objednať virtuálny server aj s verziou Windows Server 2016 Standard. Tento operačný systém vám samozrejme vieme nainštalovať aj na dedikované servery, ktoré sú testované a certifikované na jeho prevádzku.

V neposlednom rade je Windows Server 2016 bežať aj z cloud prostredia Virtuálneho dátového centra (VDC). Tu ho môžete mať pripravený ako image na okamžité spustenie a použitie, alebo aj ako ISO obraz pre vlastnú inštaláciu.

Návody

Poslednou, i keď nie najmenej podstatnou novinkou, sú nové návody, ktoré pribúdajú aj pre systém Windows.

A už teraz sa pripravujeme na verziu Windows Server 2019, ktorá by mala byť podľa posledných informácii k dispozícii na prelome tretieho a štvrtého kvartálu tohto roka.

Stále málo?

Využite počas tohto leta časovo obmedzenú ponuku vďaka ktorej môžete získať VPS až na jeden rok zdarma. Viac informácií v našom blogposte.

[eckosc_button title=“Chcem nové VPS“ icon=“fa-cloud“ size=“standard“ position=“inline“ color=“#e5343e“ rounded=“true“ url=“https://www.websupport.sk/blog/2018/07/vps-az-na-rok-zdarma/“ blank=“true“]

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.