Preskočiť na obsah
Kategórie
Vzdelávanie

Tieto podnikateľské podcasty si obľúbil celý svet

Svet sa mení rýchlo a myslieť si, že už všetko vieme, môže znamenať výhodu pre konkurenciu. Podcasty sú čoraz populárnejším zdrojom informácii. Dajú sa počúvať po ceste do práce, v zápche, pri žehlení, ale aj pri nudnej práci, kde netreba zapájať kreativitu. Vybrali sme pre vás najlepšie podcasty od svetových podnikateľov.

The Tim Ferris Show

Tim Ferris Show

Show Tima Ferrisa patrí k najobľúbenejším podcastom celkovo a v iTunes je uz dlhodobo drží na popredných priečkach. Tento bestselling autor kníh sa v rámci svojej show rozpráva s najinšpiratívnejšími podnikateľmi a talentmi tejto doby. Pozvanie do jeho show prijali aj Richard Branson či Tony Robbins. V archíve si môžete vypočuť už 300 epizód.

The James Altucher Show

James Altucher Show

James Altucher je trochu excentrický podnikateľ a investor. Niekoľkokrát sa ocitol na dne a nehanbí sa o tom rozprávať. Predal všetok svoj majetok, vlastní len jednu tašku s oblečením, ruksak s laptopom, iPad a smartfón. Žije v airbnb a točí milióny vo svojich investíciách. James si do svojich podcastov volá len absolútne špičky vo svojom odbore. Ak sa chcete niečo naučiť od investora, ktorý povedal v 90. rokoch, že Google nemá šancu preraziť, určite sledujte tento podcast.

The GaryVee Audio Experience

Gary Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk je biznis legenda. Ako sám tvrdí, budúcnosť je v audio a v hlase. Podcast využíva na vytváranie vzťahov a zdieľanie svojej cesty ako podnikateľa. V jednotlivých epizódach s vami zdieľa svoje know how, názory a rozpráva sa so zaujímavými menami z oblasti biznisu. The Gary Vee Experience je absulútne „must“ pre každého človeka s väčšími ambíciami.

Eventual Millionaire

Eventual Millionaire

Kto by raz nechcel byť milionárom? Jaime Masters sa sústredí na akčné kroky, ktoré vás dovedú k vášmu prvému miliónu. Vo svojich podcastoch sa rozpráva s milionármi a miliardármi. Vyspovedala ich už približne 350 a so svojimi fanúšikmi sa delí o ich stratégie, príbehy a zdroje. Ak chcete byť milionár, toto je podcast pre vás.

Mixergy Startup Stories

Mixergy StartUp stories

Môžete sa učiť na svojich chybách alebo na chybách tých, ktorí to už skúsili pred vami. Ak máte ambíciu rozbehnúť globálny biznis, vypočujte si príbehy podcastu Mixergy Startup Stories. Andrew Warner sa porozprával s už viac ako 1 000 podnikateľmi. Je teda. viac než pravdepodobné, že medzi epizódami nájdete takú, ktorá vám pomôže vyriešiť otázky, pred ktorými aktuálne stojíte.

Rocketship.fm

Rocketship.fm

Opäť niečo pre startupistov. Rocketship.fm je o všetkom, čo sa týka startupov. Vrátane investovania, rastu, kultúry, marketingu, manažmentu a podobme. Epizódy trvajú približne 30 minút a sú ľahko stráviteľne. Zároveň ponúkajú veľa know how.

Productivityist

Productivityist

Chcete byť produktívnejší, no nejde ľahko? Podcast ProductivityList vám pomôže nastaviť si priority a byť efektívnejší počas dňa. Mike Vardy nechodí okolo horúcej kaše, v podcastoch vám predstaví akčné kroky, ktoré môžete aplikovať so svojom súkromnom aj pracovnom živote. Každá epizóda trvá približne 30 minút.

 

Sledujte podcasty z dielne WebSupportu. Podporujeme a radi počúvame ľudí, ktorí niečo tvoria (nielen) v online priestore. Rozprávame sa o biznise, marketingu, značkách a online svete.

Autor: Barbora Ilić

Miluje inovatívne riešenia, píše pre svetové mediá a spolupracuje s rôznymi startupmi. Tvorí komunikačné stratégie, je marketérka, milovníčka zdravého jedla a vášnivá cestovateľka.