Preskočiť na obsah
Kategórie
Pre používateľov Zákulisie

Ako efektívne komunikovať v dobe práce z domu

Doba sa zmenila. Nemusíme sedieť v kancelárii od deviatej do piatej. Netrávime toľko času dochádzaním, small talkom pri kávovare, ani bojom o nastavenie klimatizácie. Viac pracujeme z domu. 

O to dôležitejšie sú dnes kvalitné online nástroje, ktoré držia členov tímu v kontakte. Nástroje ako chat, organizácia meetingov, zdieľanie kalendárov, e-maily alebo zdieľanie dokumentov využívame pri práci každý deň, no je ich priveľa. Niektoré máme v počítači, iné v mobile, sledujeme viacero zariadení a zdrojov komunikácie naraz. Nedalo by sa komunikovať efektívnejšie?

…takto nejako vznikla u nás vo Websupporte myšlienka ponúknuť profesionálne biznis e-maily, ktoré budú nad rámec hostingového štandardu. Hľadali sme nástroj pre efektívnejšiu komunikáciu tímov v dnešnej dobe práce z domu.

A podarilo sa! 

Radi by sme vám predstavili najnovší prírastok do rodiny Websupport produktov. Prichádza Biznis Mail! Biznis Mail nie je iba vylepšená e-mailová adresa. Ponúka oveľa viac. V tomto článku sa pozrieme na jeho funkcie a vysvetlíme, ako posilní váš biznis.

Spoľahlivá a bezpečná komunikácia

Biznis Mail poskytuje spoľahlivé a bezpečné prostredie pre vašu komunikáciu. Vaše e-maily sú chránené šifrovaním a zabezpečené pred neoprávneným prístupom. To je obzvlášť dôležité, keď členovia tímu pracujú z domu, pretože vaše dáta musia byť v bezpečí aj mimo prostredia firmy.

Práca z domu a spájanie zamestnancov

Biznis Mail je ideálnym nástrojom pre prácu z domu a spájanie ľudí na diaľku. Umožňuje pohodlne komunikovať, zdieľať dokumenty a spolupracovať bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. To zvyšuje flexibilitu a umožňuje efektívne využívanie času a zdrojov.

Komunikácia pod jednou strechou

Biznis Mail združuje všetku komunikáciu na jednom mieste. Okrem e-mailového systému môžete spravovať aj svoj kalendár, úlohy a kontakty. Kolegovia či zákazníci vás budú môcť osloviť prostredníctvom e-mailu, chatu alebo online formulárov. Poskytnete im tak hneď niekoľko pohodlných možností, ako sa s vami spoja.

A toto všetko je v jednom webovom rozhraní! Nič viac nebudete potrebovať.  

Prečo sa Biznis Mail spolieha na IceWarp? 

IceWarp je česká lokálna firma, ktorej riešenie pokrýva všetko, čo sme od našej novej služby chceli. IceWarp neustále pracuje na vývoji, a tak aj Biznis Mail čakajú ďalšie vylepšenia funkcií aj dizajnu.

Služba Biznis Mail ponúka niekoľko možností, ako viete pristupovať k e-mailom a ďalším funkciám:

Webová aplikácia
WebMail rozhraniePlnohodnotná aplikácia pre prístup k e-mailom, kontaktom, kalendárom, videokonferenciám, chatu a správe dokumentov.
Mobilná aplikácia
TeamChatAplikácia pre hromadnú komunikáciu a chaty je dostupná pre licencie Premium.

Websupport a IceWarp 

Veríme, že spolupráca Websupportu a IceWarpu prináša tímom všetko, čo na efektívnu komunikáciu potrebujú. Vďaka spojeniu našej infraštruktúry a produktu od IceWarpu získavajú zákazníci niekoľko výhod: 

Bezpečnosť

Je bežné, že dáta putujú po celom svete a sú uložené na druhom konci zemegule. My vaše dáta uložíme na naše servery, v datacentrách v Bratislave. Neposielame ich za hranice, neanalyzujeme ich, držíme ich v bezpečí.  

Skúšobná verzia

Pre každú objednávku je automaticky vytvorená 60-dňová skúšobná verzia, počas ktorej môžete službu kedykoľvek zrušiť a nič neplatíte. Nech si objednáte akúkoľvek verziu služby Biznis Mail, pre skúšobnú verziu je aktivovaná najvyššia licencia – Biznis Mail Premium so všetkými funkciami. 

Máte štandardný hostingový e-mail a chcete Biznis Mail? 

Žiadny problém! Vlastný firemný e-mail s užitočnými funkciami môžete mať aj vy. Ponúkame možnosť automatickej migrácie hostingových e-mailových schránok na Biznis Mail. Stačí, keď pri objednávke na našom webe zadáte doménu, na ktorej máte hosting e-maily, a všetko ostatné urobíme za vás. Odporúčame však prečítať si postup, ako migrácia prebieha.

60-dňová skúšobná verzia je automaticky aktivovaná aj pri objednávke migrácie z hosting riešenia na Biznis Mail.

Vyskúšajte si, ako super to funguje

Nech sa páči, tu je váš free trial

Vypočujte si na záver podcast o tom, ako vyzerá práca Produktového manažéra/ky webu:

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

2 odpovede na “Ako efektívne komunikovať v dobe práce z domu”

Pracujem z domu už viac ako 10 rokov a náš team používa na komunikáciu viacero rôznych nástrojov (iný na maily, kalendár, video meetingy aj chat), páči sa mi preto, že tu je všetko v jednom.

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *