Preskočiť na obsah
Kategórie
Freeweb

Viac ako 1000 zmysluplných projektov dostalo webku zadarmo. Pridajte sa

Potreba vlastnej webovej stránky nadobudla v súčasnej situácii úplne nový rozmer. Veľa zmysluplných projektov, umelcov, malých a začínajúcich firiem, freelancerov či vzdelávacích organizácií dnes potrebuje svoju komunikáciu presunúť do online prostredia. 

Tam, kde už nepostačujú sociálne siete, pomáha vlastný web. Prostredníctvom neho dokážete zdieľať dôležité informácie, spustiť vlastný e-shop, streamovať videá, či nasadiť objednávkový formulár. 

Chceme vám pomôcť a podporiť tých, ktorí to v súčasnosti najviac potrebujú. V rámci programu Freeweb poskytujeme zdarma základné balíčky našich 3 komerčných hostingových produktov. Jedným z nich je aj Vlastná webstránka, ktorú si môžete vytvoriť úplne sami za pár hodín. Získate ich v rovnakej kvalite ako platiaci klienti, vrátane plnej technickej podpory.

Podporujeme dobré projekty

|

Požiadajte aj o novú webstránku a získajte nový priestor na webe.

Aktuálna výzva Jána Cifru pre všetkých, ktorí chcú a vedia pomôcť v súčasnej kríze. Dajte o sebe vedieť, radi vás podporíme.

|

Ak už vlastný web máte, odporučte túto možnosť známym, alebo využite niektorú z našich ďalších aktivít. Od začiatku „korona krízy“ sme vedeli, že chceme pomôcť v čo najväčšom rozsahu. Spustili sme hneď niekoľko iniciatív, ktoré možno pomôžu aj vám, či ste, alebo nie ste naším zákazníkom.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *