Preskočiť na obsah
Kategórie
Tlačové správy Zákulisie

Zvládneme to, ak budeme rozumní

Už viac ako rok pôsobíme na európskom trhu, stali sme sa globálnou značkou a vnímame omnoho väčšiu zodpovednosť, ako kedykoľvek predtým. Byť súčasťou európskeho trhu znamená veľa cestovať, stretávať sa na medzinárodnej úrovni a pracovať v ešte užších a prepojenejších tímoch. 

Zdá sa však, že v súčasnosti máme oficiálne čo do činenia s celosvetovou pandémiou. Eliminovať ju nie je možné, ale každý z nás môže zmierniť jej dopad. Špeciálne štáty, organizácie a firmy, ktoré zamestnávajú množstvo ľudí. Prečítajte si dôležitý článok.

Zodpovednosť je viac ako biznis

Niesť zodpovednosť za úspešnú a fungujúcu spoločnosť však neznamená len vytvárať zisk. V kritických okamihoch je oveľa dôležitejšie zachovať sa rozumne, vnímať realitu v dátach a faktoch, a zároveň nepodľahnúť panike. Takáto situácia je dnes pred nami a musíme sa s ňou vysporiadať. Uvedomujeme si, že v podnikateľskej sfére hrozí veľa firmám a organizáciám omnoho väčší dopad z ekonomického pohľadu, no zodpovednosť by mala byť na prvom mieste.

Od dnešného dňa sme zrušili všetky stretnutia na medzinárodnej úrovni a odporučili sme všetkým zamestnancom v každej krajine, kde pôsobíme, prácu z domu. Považujeme to za mimoriadne dôležité a myslíme si, že je to v súčasnej situácii to najlepšie rozhodnutie. Urobte ho aj vy.

Pomôžeme vám

Uvedomujeme si, že v podnikateľskom ohrození sa môžu nachádzať mnohé spoločnosti, na ktoré má aktuálna situácia oveľa väčší dopad, ako je to v našom prípade. Sú to najmä služby v cestovnom ruchu, reštaurácie, organizátori podujatí a športových udalostí, dopravné služby, konzultačné spoločnosti v oblasti vzdelávania, alebo financií, respektíve malé a stredné podniky, ktoré museli svojich zamestnancov nechať doma a nemôžu vyrábať svoje produkty. 

Ako zodpovedná IT firma ponúkame pomocnú ruku všetkým majiteľom firiem, ktoré ohrozuje súčasná kríza a hostujú svoje webové stránky u nás. Radi vám vyjdeme v ústrety s prípadným predĺžením splatnost vašich hostingových služieb o jeden mesiac, vo výnimočných prípadoch až o 3 mesiace. Ozvite sa nám na našu zákaznícku podporu, popíšte ako vás zasiahla táto situácia a ak to bude odôvodnené, radi pomôžeme odložením platby.

Pomohli sme

V uplynulých dňoch sme vyvinuli veľké úsilie, aby sme aj my prispeli k zvládnutiu aktuálne, pre mnohých veľmi ťažkej situácie. Poskytli sme naše servery prospešným iniciatívam, spustili sme drobné.hospital a umožnili našim zákazníkom zaokrúhliť platby a pomôcť iniciatíve „Kto pomôže Slovensku„, z každej novej zaregistrovanej .SK domény posielame 3 € na pomoc, ponúkli úľavy zákazníkom v núdzi, návody a odporúčania k novým problémom.

#sedimdoma

Buďme zodpovední voči kolegom, firmám aj spoločnosti. Využime všetky dostupné moderné spôsoby komunikácie a na chvíľu ostaňme v minimálnom spoločenskom kontakte. 

Svoj čas, ktorý budete tráviť v najbližších týždňoch doma, prácou, ale aj oddychom, môžete využiť aj efektívne. Ak vás už prestanú baviť filmy a dokumenty na Netflixe, investujte svoj čas do vzdelávania. Keďže sme zrušili všetky eventy, ktoré pravidelne organizujeme v našich priestoroch, prirodzene vám môžeme odporučiť desiatky podcastov, ktoré pre vás publikujeme. Nájdete tu mnoho dôležitých tém, ktoré vás môžu profesne posunúť a inšpirovať. 

Alebo využite omnoho praktickejší prístup k využitiu vášho času. Ak ste v minulosti premýšľali nad tým, že si konečne zriadite svoju webovú stránku pre svoj vlastný projekt, firmu, alebo organizáciu, zadajte kód “sedimdoma” do objednávky ktoréhokoľvek hostingového produktu (okrem produktu Vlastná webstránka) a získate túto službu na 1 mesiac grátis. V prípade Biznis hostingu prosím použite kód „sedimdoma2“.

Je to veľká skúška, ale ak spoločne zachováme chladnú hlavu, určite to zvládneme. 

Autor: Ján Cifra

CEO WebSupportu a Managing Director pre CEE v rámci Loopia Group. Vyštudoval Vlerick Leuven-Gent Management School v Belgicku. Profesionálne skúsenosti získal riadením veľkých tímov v nadnárodných IT spoločnostiach alebo ako mentor začínajúcich startupov v Bratislave, Bruseli a Londýne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *