Preskočiť na obsah
Kategórie
Zákulisie

Buďte súčasťou nášho blogu

Vitajte na blogu. Takto znel nadpis prvého článku, ktorý sme tu publikovali. Odvtedy ubehlo neuveriteľných 10 rokov a vy toto miesto stále navštevujete. Svoju digitálnu cookie tu zanechalo už viac ako milión unikátov a mesačne sa sem vracajú desaťtisíce z vás. Hľadáte tu (a snáď aj nachádzate) užitočné rady, tipy a triky o podnikaní, tvorbe webu, technológiách, marketingu, firemnej kultúre, či informáciách zo zákulisia.

Nikdy nekončiaca misia

Blog, rovnako ako samotná firma, vznikol ako myšlienka pomáhať ľuďom podnikať a tvoriť v online prostredí. Dodnes toto poslanie zostáva rovnaké, odlišné sú iba možnosti a spôsoby. Okrem produktov a podpory, ktoré pomáhajú “podnikavcom” realizovať svoje vlastné sny, zdieľame množstvo vlastných skúseností a návodov ako uspieť vo virtuálnom priestore.

Blog je silné médium

Vďaka firemnému blogu k vám môžeme prehovárať v konzistentných celkoch, na rozdiel od útržkovitých správ a komunikácie na sociálnych sieťach. Blog sa stal akýmsi firemným kultom, dávno pred tým, ako sa vôbec začalo hovoriť o “content marketingu”. Vďaka tomuto médiu vám dokážeme poodhaliť zákulisie, vysvetliť zásadné veci, prinášať užitočné tipy, ale aj bojovať proti korupcii, či neférovým praktikám.

“Zdieľame množstvo vlastných skúseností a návodov, ako uspieť vo virtuálnom priestore”

Najlepší firemný blog

Za nikdy nekončiacu túžbu prispievať a pomáhať online prostrediu vo forme užitočného obsahu sme dokonca získali v roku 2016 a 2017 ceny za najlepší firemný blog od odborníkov z tejto oblasti. Omnoho dôležitejší je však fakt, že máme stále chuť vybudovať z blogu ešte niečo väčšie, silnejšie a vplyvnejšie. To ale nedokážeme bez vás.

Buďte súčasťou nášho blogu

Už dávno na blog neprispievajú len zamestnanci, alebo CEO. Množstvo našich kamošov a blogerov s nami tvorí zaujímavé články, ktoré dokážeme dopraviť vďaka tomuto médiu k tisícom displejov.

Ak sa aj vy zaujímate o online podnikanie, technologické témy, tvorbu webov, geek kultúru, prípadne marketing a píšete vlastný blog, dajte nám o sebe vedieť. Garantujeme vám, že vaše články budú čítať tisíce ľudí. Budeme naozaj radi, ak sa k nám pridáte a pomôžete nám vybudovať z tohto miesta rešpektované médium plné zaujímavých tém a kvalitného obsahu.

formular

Súčasťou písania článkov sú aj benefity od nás, sponzorovaný hosting pre vaše projekty, alebo honorár. Ak vás láka táto ponuka, dajte nám o sebe vedieť.

 

Autor: Richard Čermák

Riadi brandovú časť slovenského Websupportu, tvorí obsahové stratégie, partnerské a sponzoringové aktivity, zastrešuje komunikáciu firmy.