Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Vitajte na blogu

Tento blog sme sa rozhodli založiť, pretože sa chceme s našimi zákazníkmi a priateľmi podeliť o to, ako to u nás vo firme funguje. Oficiálny web sa k tomu nehodí, pretože tam predávame naše produkty a služby. Tu ale budete môcť neformálne nakuknúť do fungovania našej firmy a podebatovať s nami o všetkom čo Vás zaujíma.

V sekcii história budeme popisovať jednotlive etapy vzniku firmy. V technológiách by sme radi ukázali aké servery používame, ako vám poskytujeme naše služby aby ste boli s nimi spokojný a samozrejme uvítame spätnú väzbu. Taktiež tu budeme uverejňovať niektoré novinky a veci ktoré chystame do budúcna.

Keďže blog je nový, obsah bude pozvoľna pribúdať. Vaše pripomienky otázky a témy na články sú vítané.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

2 odpovede na “Vitajte na blogu”

Ja som spokojný, máme tu teraz viacero domén a nemám žiadnu výtku. Predtým sme mali active24 a to bol strach a hrôza a ešte si aj faktúry vymyšľali :-(.

Výborný je unlimited ale aj custom hosting 🙂 !

Odpovedať

[…] Vitajte na blogu. Takto znel nadpis prvého článku, ktorý sme tu publikovali. Odvtedy ubehlo neuveriteľných 10 rokov a vy toto miesto stále navštevujte. Svoju digitálnu cookie tu zanechalo už viac ako milión unikátov a mesačne sa sem vracajú desaťtisíce z vás. Hľadáte tu (a snáď aj nachádzate) užitočné rady, tipy a triky o podnikaní, tvorbe webu, technológiách, marketingu, firemnej kultúre, či informáciách zo zákulisia. […]

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *