Preskočiť na obsah
Kategórie
Pre profesionálov Technológie

Websupport Managed services pre tie najnáročnejšie riešenia

No-code riešenia, ako Vlastná webstránka vám pomôžu si bez znalosti programovania spraviť web či jednoduchý eshop. Ak preferujete WordPress či iný CMS, tak The Hosting vám poskytne všetko podstatné pre jeho stabilné hostovanie, aby ste ho mohli ukázať celému svetu. 

Čo ak sa vášmu projektu darí a prídu na scénu pojmy ako bare-metal, load balancing, škálovanie, backup plán, kontajnery, databázový cluster a mnohé ďalšie? Dobrou správou je, že môžete zostať úplne v pohode. Všetko môžete mať aj naďalej „pod jednou strechou“. Vďaka Websupport Managed services.

Ako to začalo

Vznik tohto segmentu je možné datovať až do obdobia začiatkov webhostingu vo Websupporte. Hneď na jeho začiatku sa začali ozývať zákazníci, ktorí namiesto zdieľaného (shared) hostingu potrebovali výkon celého servera pre seba. Alebo iné aplikácie, aké na hostingu neboli k dispozícii. Tak sa servery stali súčasťou portfólia Websupportu a patria doň už viac ako 20 rokov

Postupne pribudli virtuálne servery (VPS), služby ako Monitoring, zálohovanie. Neskôr enterprise Storage a Virtuálne dátové centrum. Segment sa interne nazýval serverový alebo B2B. Dostať sa dnes v cloude k serveru a ďalším službám sa dá za pár sekúnd. Či už od Websupportu alebo iného poskytovateľa. Možností je naozaj veľa a s rôznou podporou, kvalitou a aj cenou. 

Prirodzene ďalším naším krokom bolo priniesť už legendárnu podporu a know-how, ktoré sme mali z hostingových služieb, individuálnym klientom. Vo Websupporte prevádzkujeme služby, ktoré je možné počítať v stovkách tisícoch v rôznych krajinách EÚ. Zobrali sme tieto znalosti a skúsenosti a postavili na nich Websupport Managed services. Portfólio dedikovaných a cloud produktov a služieb, z ktorého vám vieme nadizajnovať riešenie na mieru pre vaše potreby. 

Prichádzajú Managed services

Jednoducho, ak vám hosting prestane stačiť, presunu na server alebo viac serverov sa nemusíte obávať. Podporu, aktualizácie a pomoc s ladením výkonu zabezpečíme my.

Pre zjednodušenie by sa dalo povedať, že aj o váš server sa postaráme ako o náš vlastný.

Vaše riešenie bude pod 24/7/365 dohľadom seniorných administrátorov a administrátoriek. Proaktívne vám budeme operačný systém a serverové aplikácie aktualizovať a riešiť ich bezproblémovú prevádzku. Infraštruktúra už pre vás vo firme nebude téma – ani neviete, že ju máte

Managed services máme vo Websupporte uchopené ako segment  posledných 7 rokov, kedy sme začali budovať vyhradený tím administrátorov, key account managerov a product managerov. Za ten čas z nich bežia finančné spoločnosti, parkovacie služby, mediálne portály, helpdesk portály, zdravotnícke zariadenia, e-shopy. Riešeniam a infraštruktúre dôverujú klienti z každého odvetvia, ktoré vám napadne. 

Samozrejme to nie je len o zákazníkoch webhostingu. Pravidelne migrujeme klientov, ktorí potrebujú mať konsolidované prostredie, prechádzajú digitálnou transformáciou alebo im jednoducho ich poskytovateľ nedokáže dať spoľahlivé a výkonné riešenie.

Know-how na prvom mieste

Niekoho, kto by vám povedal, ako zabezpečiť prevádzku 40 % slovenského internetu, by ste okrem Websupportu hľadali márne. Toto know-how inde nezískate. Nehráme sa na murárov, čo stavajú dátové centrá. Na to máme dlhoročných spoľahlivých partnerov. Ak vás zaujímajú webové technológie, ste na správnom mieste.

Služba Správa serverov je náš štartovací bod. Získavate s ňou administrátorov, možnosť priamej komunikácie s nimi a vášho Key Account Managera. Správa serverov je najjednoduchší spôsob, ako mať server – či už fyzický alebo v cloude s kompletnou profesionálnou starostlivosťou, monitoringom a aktualizáciami bez vašich starostí.

Samozrejme ideme ďalej a nechýbajú ani individuálne riešenia administrácie, privátneho cloudu a migrácií. Websupport ako člen Loopia Group má dátové centrá po Európe, ktoré vie naplno využiť pre geograficky distribuované a oddelené riešenia.

Vo Websupport Managed services tíme sa s vami porozprávame ľudskou rečou o aktuálnej situácii, urobíme analýzu, nadizajnujeme optimálne riešenie a jeho prevádzku.

S láskou sa postaráme o váš server a prijímame každú výzvu.

Vypočujte si na záver podcast o digitálnej budúcnosti Slovenska:

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *