Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Na boj s pandémiou pošleme z každej novej .SK domény 3€

Na pomoc v boji proti pandémii a jej dôsledkom posielame ďalšiu pomoc. Z každej predanej .sk domény (v období 21.3.2020 – 31.3.2020 30.4.2020) pošleme 3€ projektu Kto pomôže Slovensku.

Vďaka SK-NIC môžu od dnešného dňa slovenskí registrátori znížiť nákupnú cenu .SK domény. Mnohí tak urobia a je to tak správne. My sme sa však rozhodli, že sa ponúknutú výhodu pokúsime presmerovať do príspevku pre aktuálne veľmi potrebnú iniciatívu Kto pomôže Slovensku. V praxi to znamená, že kúpou každej novej .SK domény tak prispeje každý náš zákazník slovenským zdravotníckym zariadeniam. Aktuálne sa výška príspevkov od ľudí a organizácií pohybuje okolo 600 000 EUR. 

V uplynulých dňoch sme vyvinuli veľké úsilie, aby sme aj my prispeli k zvládnutiu aktuálne, pre mnohých veľmi ťažkej situácie. Poskytli sme naše servery prospešným iniciatívam, ponúkli úľavy zákazníkom v núdzi, návody a odporúčania k novým problémom.

Ak máte ideu, ako môžete k aktuálnej situácii prispieť aj vy a potrebujete na to virtuálne zdroje, radi pomôžeme. Ozvite sa na marketing@websupport.sk 

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

4 odpovede na “Na boj s pandémiou pošleme z každej novej .SK domény 3€”

prečo nie 4€ ?
ešte aj na tomto zarábať….. :/
„Za domény zaregistrované od 21. do 31. marca 2020 budú v akcii registrátori platiť poplatok 4 eurá bez DPH.“

Odpovedať

Práve naopak Jozef, posielame VIAC ako SK-NIC znížil. Pretože v praxi je bežný nákup 6€, teraz 4€. Zníženie ceny tak predstavuje 2€ a my posielame 3€.

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *