Preskočiť na obsah
Kategórie
Business Novinky

Nová generácia dedikáčov je tu, virtuálne servery majú RAMku za polovicu

V posledných mesiacoch sme investovali veľa energie do inovácií a výrazne vylepšili naše serverové produktové portfólio. Dedikované servery sú v novej generácii hardvéru a virtuálne servery (VPS) za priaznivejšiu cenu.

Inovatívne riešenia pre maximálny výkon

Najmodernejšie technológie, maximálny výkon a samozrejme, priama kontrola nad vašimi projektami či aplikáciami. Platí to aj pri dedikovaných (alebo bare-metal) serveroch. Do našej ponuky pribudli nastavenia poslednej generácie Dell PowerEdge R340 a R440 s aktuálnou radou procesorov. Štartovací setup má CPU Intel Xeon E-2134 3.5GHz – ten najmocnejší oba sokety osadené Intel Xeon Silver 4214 2.2GHz, teda teda až 24 fyzických jadier (48 vlákien).

Server Dell PowerEdge R440

Samozrejmosťou je aj rozšírenie servera o ďalšie komponenty, prípadne nastavenie podľa vašich predstáv. Ten využíva až 40 % našich zákazníkov s dedikovanými servermi.

„Prežije dedikovaný server v dobe cloudu?“

Stále existujú prípady, kedy má zmysel

Servery Dell patria medzi najpredávanejšie na svete vďaka svojej spoľahlivosti a manažmentu. Vo WebSupporte sa stále môžete spoľahnúť na redundatnú konektivitu, napájanie aj serverové komponenty. Spolu s rýchlym servisom v dátovom centre. Servery dodávame so širokým portfóliom operačných systémov – ako Linuxové distribúcie, tak aj Microsoft Windows Server.

Aktuálnu ponuku dedikovaných serverov nájdete na websupport.sk/dedikovany-server

Operačná pamäť pre VPS teraz za polovicu

Veľmi nás teší, že naše prémiové virtuálne servery si dlhodobo držia top kvalitu z pohľadu dostupnosti a aj výkonu. Robustná infraštruktúra a nízka agregácia do ktorej sme investovali sa osvedčili. 

Presvedčte sa o kvalite našich virtuálnych serverov a využite akciu. Získajte dvojnásobok RAM pamäte za tú istú cenu.

Pre aktivovanie tejto výhodnej ponuky netreba zadávať žiadne kódy – stačí ísť na web websupport.sk/virtual-server

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.