Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Ukončujeme podporu rozhrania Horde

Zmena znamená posun vpred. A keďže vám chceme ponúkať iba tie najlepšie služby, aj teraz k jednej zmene pristúpime. Vzhľadom na to, že vývoj rozhrania Horde je už dlhšiu dobu ukončený, rozhodli sme sa ukončiť poskytovanie tejto aplikácie. Nemusíte sa obávať, posnažili sme sa, aby bol pre vás prechod na iného e-mailového klienta čo najjednoduchší.

Alternatívou rozhrania Horde je webový klient pre e-maily Roundcube, ktorý môžete začať používať už teraz. Stačí, ak sa do rozhrania na adrese mail.websupport.sk prihlásite pomocou vášho e-mailového účtu a hesla. 

Roundcube ponúka e-maily, kontakty a kalendár v modernejšej forme. Viac o aktuálnych vylepšeniach a možnostiach sa dočítate v tomto článku

Rozhranie Horde bude dostupné do 15. júla 2023. 

Roundcube versus Horde

Na prvý pohľad môže aplikácia Horde obsahovať viac možností pre vás, avšak používateľské rozhranie pre poznámky, úlohy a dokumenty je zastaralé. Existuje množstvo nových a prepracovanejších alternatív – jednou z nich je aj náš nový produkt Biznis Mail.

Porovnanie webových aplikácií pre e-maily

Ako prejsť z Horde na Roundcube? 

Po prihlásení do aplikácie Roundcube budú vaše e-maily automaticky synchronizované a nie sú potrebné ďalšie kroky. Je to vďaka tomu, že obe aplikácie používajú protokol IMAP.

Čo žiaľ nevieme zabezpečiť, je automatická migrácia ostatných dát z Horde do Roundcube. Preto je potrebný manuálny export/import udalostí z kalendárov a kontakty. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, s ktorým presun kalendára a kontaktov zvládnete za pár minút.

Poznámky, úlohy a dokumenty odporúčame presunúť alebo prepísať z Horde aplikácie. Dokumenty si môžete stiahnuť do PC alebo na iné vami zvolené miesto, keďže ich Roundcube nepodporuje.

Odporúčame vám kalendár, kontakty a poznámky s dokumentami presunúť do 15. júla 2023, aby ste neprišli o dáta, ktoré by ste mohli potrebovať.

Veríme, že táto zmena zlepší vašu celkovú skúsenosť s naším e-mailovým riešením. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich služieb a vážime si vašu spätnú väzbu aj návrhy. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *