Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Spoznajte najnovšie funkcie a dizajn WebMailu

Pripravili sme pre vás vylepšenia rozhrania WebMailu, ktoré zahŕňajú prechod na najnovšiu vydanú verziu Roundcube 1.6.1, kalendár a nové témy. Prečítajte si o nových aktualizáciách viac.

Release Roundcube 1.6.1

Vydanie novej hlavnej verzie prichádza s niekoľkými užitočnými funkciami. S touto verziou budete môcť:

  • odstrániť zmazané e-maily staršie ako 30, 60 alebo 90 dní,
  • nastaviť si tmavý režim,
  • povoliť Mailvelope, čo je rozšírenie prehliadača pre lepšie zabezpečenie.
Roundcube verzia 1.6.1

Kalendár

Vo WebMaili nájdete rozšírenie Kalendár, ktoré vám umožní jednoducho plánovať a spravovať stretnutia a udalosti priamo z vášho e-mailu. Táto funkcia vám ušetrí čas a zvýši vašu produktivitu.

Kalendár

Vzhľad rozhrania

Rozhodli sme sa odstrániť tému Classic, pretože už nie je oficiálne podporovaná a udržiavaná. Tento krok zaistí, že používanie e-mailov cez WebMail bude bezproblémové a stabilné.

Zároveň aktualizujeme dizajn predvolenej a najpoužívanejšej témy Elastic. Urobili sme drobné zmeny a pridali Websupport logo. Váš e-mailový webový klient tak získa svieži a moderný vzhľad.

Prichystali sme pre vás aj novú Websupport tému. Pomocou nej si môžete rozhranie prispôsobiť podľa svojich predstáv – na výber máte z množstva custom nastavení. Táto téma je navrhnutá tak, aby vášmu rozhraniu poskytla profesionálnejší vzhľad.

Veríme, že tieto aktualizácie zlepšia vašu celkovú skúsenosť s e-mailom a urobia ho efektívnejším a príjemnejším. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich služieb a vážime si vašu spätnú väzbu a návrhy. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

7 odpovedí na “Spoznajte najnovšie funkcie a dizajn WebMailu”

Dobrý deň, zatiaľ, prihlasovacie okno zlé, enterom musím potvrdiť 2x, minule stačilo po nabehnutí autofill iba raz, nehovoriac o grafike, akoby bolo v okne prihlasovania ešte ďalšie okno v údajmi. Čakám už roky na aplikáciu, dúfam, že už čoskoro. Neuškodilo by. Ďakujem.

Odpovedať

Pekný deň prajem Vášmu skvelému tímu!

Kedy prosím plánujete spomínanú aktualizáciu webmailu uviesť do prevádzky? Ak smiem, chcela by som Vám doplniť pár vlastných postrehov:
1. chýba mi úprava riadkovania, možno som ja na chybe, ale nastavené riadkovanie neviem zmeniť, resp. zhustiť v rozpísanom maily. Prípadne prosím poraďte ako na to.
2. pri mailoch, v kt. boli vložené obrázky „screenshoty“ medzi text či už si mail otvorím ako odpovedať alebo si ho len otvorím, neskopíruje mi vložené obrázky medzi textom do wordu, ani nikam inam. Príklad:
dostala som s vysvetlením screenshot z technického výkresu, chcem ho cez skype alebo inou formou vložiť do mojej komunikácie s konštruktérom, no skopíruje mi len text bez obrázku…
3. prosím, uvažujete nad možnosťou zmeny kontrolovaného jazyku pre rozpísaný e-mail, je zapnuté podčiarkovanie chybných slov, jazyk je nastavený na slovenský, avšak pri mailoch v anglickom jazyku ma často krát červené vlny pod slovami dosť mýlia.

Ďakujem za Vašu snahu!

Odpovedať

Ahoj Dominika, iba malý tip pre riadkovanie. Ak píšeš súvislý text a zalomí ti riadok automaticky tak je riadkovanie 1x ale ak na konci riadku dáš ENTER znamená to, že chceš písať nový odstavec a odriadkuje 1,5x a teraz TIP pre teba: na konci nedaj iba ENTER ale SHIFT+ENTER tz. že nechceš nový odstavec ale iba pokračovať v novom riadku.
Pekný deň

Odpovedať

Dobrý deň, bude možné pridať logo s podpisom?

Odpovedať

Nefunguje mi email, neda sa mi odosielat. Dakujem za urychlene vyriesenie problemu.

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *