Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre používateľov

Viac pamäte pre výkonnejšiu správu webu

Máme radosť, že vám ako ďalšie z vylepšení prinášame upgrade RAM pre našu prémiovú službu shell konzoly. Všetci zákazníci, ktorí si zakúpia prémiovú shell konzolu, získajú odteraz bezplatný upgrade z 512 MB na 1 GB RAM.

Shell versus Premium shell

Shell konzola je nástroj, pomocou ktorého môžete využívať pokročilé možnosti pre správu vášho webu. Je alternatívou štandardného linuxového terminálu a preto s ňou zvládnete množstvo úloh rýchlo a efektívne.

Štandardná konzola je dostupná pre všetkých našich zákazníkov zdarma na 1 hod. To vám vystačí na krátke, jednorázové úlohy ako zmazanie priečinka či stiahnutie redakčného systému.

Pre pokročilé úlohy, ako napríklad cron joby alebo deploy hooky, môžete využiť platenú verziu Prémium shell konzoly (1 € bez DPH / mesiac).

Prémiová konzola v porovnaní s bezplatnou konzolou prichádza so 4x väčšou RAM, ale ponúka aj neobmedzenú životnosť a statický port pre SSH pripojenie.

Čo získate upgradom RAM?

S inováciou pamäte RAM zažijete citeľné zlepšenie výkonu. Väčšia RAM vám umožní spúšťať zložitejšie príkazy alebo skripty, ktoré si vyžadujú viac pamäte. Môžete si tiež ponechať otvorených viac programov alebo kariet naraz, čo zlepší váš pracovný flow a produktivitu.

Ak už Prémium shell konzolu používate, vyšší výkon RAM získate jednoducho. Stačí, ak shell konzolu deaktivujete a znova aktivujete. Hneď po aktivácii môžete začať používať vylepšenú RAM.

Na záver ešte jedna dobrá správa. Cena za prémiovú službu shell konzoly zostáva rovnaká. Tak neváhajte a upgradujte. 🙂

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *