Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre profesionálov Technológie

Vyššie parametre pre váš virtuálny server (VPS)

Teraz si môžete meniť parametre pre virtuálny server vo Websupporte na oveľa vyššie hodnoty. Vaše projekty a biznis tak môžu stále rásť v spoľahlivom a vysoko dostupnom cloud prostredí.

Náš posledný veľký upgrade hardvérovej infraštruktúry spred pár mesiacov, na ktorej prevádzkujeme služby Virtuálny server (VPS) a Virtuálne dátové centrum (VDC), poskytujú možnosť priradenia vyšších systémových zdrojov či už pre nové alebo existujúce servery.

Jednému serveru môžete priradiť:

  • 40 jadier (pôvodne maximálne 16 vCPU)
  • 128 GB operačnej pamäte (pôvodne maximálne 32 GB RAM)
  • 1000 GB priestoru pre dáta na SSD (pôvodne maximálne 500 GB)

Tieto parametre sú dostupné nielen pre službu VPS, ale aj pre Virtuálne dátové centrum (VDC). Koľko takýchto serverov vo VDC vytvoríte, je už na vás. Lokálny cloud od Websupportu tak môžete škálovať naozaj aj pre tie najnáročnejšie projekty.

Obrovskou výhodou aj naďalej zostáva, že si môžete upravovať systémové parametre tak, ako naozaj potrebujete – nenútime vás v balíčkoch kupovať zdroje, ktoré nevyužijete.

S našimi službami viete organický rásť bez nutnosti meniť platformu, alebo prepisovať vašu aplikáciu. Stále platí, že ide o plnohodnotné cloud prostredie a zdroje máte po objednávke ihneď k dispozícii – na nič nečakáte.

Vypočujte si na záver podcast o platforme Docker:

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *