Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre profesionálov Technológie

Nová generácia dedikovaných serverov od Websupportu – teraz aj s AMD procesormi

Pripravili sme pre vás novú ponuku dedikovaných serverov Dell EMC PowerEdge, na ktoré sa môžete so svojimi projektmi bez obáv spoľahnúť. Novinkou sú aj setupy s procesormi AMD, ktoré sme doteraz dodávali ako custom riešenia pre našich zákazníkov najmä v oblasti e-commerce.

Vstupnou bránou sú setupy S1 a S2 s procesormi Intel Xeon E-2334 (4 jadrá / 8 vlákien) a Intel Xeon E-2356G (6 jadier / 12 vlákien) so 16 GB operačnej pamäte, ktorá je rozšíriteľná až na 128 GB. K dispozícii sú tradičné rotačné disky a aj SSD podľa setupu.

Pre všeobecné použitie odporúčame setupy S3 a S4 s CPU Intel Xeon Silver 4310 (12 jadier / 24 vlákien) a Intel Xeon Silver 4314 (16 jadier / 32 vlákien) s 32 GB operačnej pamäte, ktorá sa dá rozšíriť až na 1 TB RAM. Oba tieto setupy v kategórii general purpose sú k dispozícii aj s osadeným druhým procesorovým socketom a dvojnásobnou operačnou pamäťou. Ide o setupy S3+ a S4+.

Novinkou sú spomínané dedikované alebo bare metal servery s procesormi AMD, konkrétne AMD EPYC 7313P a AMD EPYC 7543P so 64 a 128 GB operačnej pamäte a 2x 960 GB NVMe. Toto je už výkon, ktorý vaše aplikácie posunie na ďalšiu úroveň. Do štandardnej ponuky sme ich zaradili po zvýšených dopytoch zo strany našich zákazníkov.

Server podľa vašich potrieb

Stále aj naďalej platí, že vám vieme pripraviť ľubovolný setup aj mimo tejto ponuky. V žiadnom prípade nepreháňame, ak povieme, že nič nie je nemožné. Ak si nie ste istý vhodným setupom, nechajte to na našich profesionálov z admin tímu. Serverom sa venujeme už viac ako 20 rokov a radi prijmeme každú vašu výzvu na pomoc s dizajnom vhodného riešenia. V praxi asi každý druhý server je postavený na mieru pre zákazníka. Kľudne aj s výkonnými GPU.

Predvídajte už teraz

Vianočnú sezónu sa oplatí riešiť už teraz. My sa na ňu usilovne pripravujeme už niekoľko mesiacov. Situácia nie je jednoduchá – to hovoríme úplne transparentne. Na enterprise hardvér sa čaká a aj preto sa výrazne predzásobujeme servermi aj komponentmi.

Dôvodom je, že u nás je málokedy k dispozícii „ojazdený“ hardvér po zákazníkoch. Jednoducho sú u nás spokojní. Priebežne ich automaticky migrujeme na nové servery, ak sú tie ich už morálne zastaralé. To zvyčajne býva po piatich rokoch. Za ten čas je výkon a energetická náročnosť niekde inde. To je veľmi dôležité v súčasnej dobe zvýšených nákladov na energie. Jednoducho chceme byť čo najviac efektívni.

Manažované riešenia od profesionálov

Výkon „železa“ je jedna vec, ale skutočný zmysel dávajú dobre optimalizované a nakonfigurované aplikácie, ktoré na ňom bežia. Máme špeciálny tím administrátorov, ktorí sa venujú len tejto oblasti. Neváhajte sa teda na nás obrátiť ako na hostingovú jednotku na trhu s množstvom skúseností.

Sme tu pre vás, stačí nás kontaktovať.

Vypočujte si na záver podcast o tom, ako na inovácie služieb vo firmách:

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *