Preskočiť na obsah
Kategórie
Business

Milióny zákazníkov na nich spoliehajú, My im tvoríme serverové riešenia

Quality Unit je celosvetovo úspešná firma, ktorá vznikla na Slovensku. Potrebovali mať istotu silnej a stabilnej infraštruktúry a preto sa rozhodli pre WebSupport.

Quality Unit je na trhu od roku 2004 a od začiatku sa zameriava na vývoj B2B produktov. Jej hlavné dva produkty sú LiveAgent a Post Affiliate Pro. Prvý zabezpečuje viackanálové riešenie technickej podpory a druhý je affiliate marketing softvér.

Aplikácie Quality Unit slúžia 150 miliónom koncových užívateľov po celom svete.

Medzi hlavné piliere spoločnosti patria prozákaznícky prístup vychádzajúci z vlastného riešenia pre podporu zákazníkov a vášeň pre vývoj nových produktov a funkcií, ktoré posúvajú hranice v tomto odvetví.

Pri návrhu riešenia mali výzvy ako: stabilita siete, škálovateľnosť a výkon riešenia v prevádzkovej špičke, odborná technická podpora a optimálny pomer cena/výkon.

Ako vyzerá dedikovaná infrašktúra, ktorá spĺňala všetky požiadavky na dostupnosť, výkon aj škálovanie sa dozviete vo videu.

|

Case study je dostupná aj ako PDF, kde sa dozviete viac informácií o samotnej platforme, riešení ale aj hardvérových parametroch.

Stiahnuť case study ako PDF

WebSupport je už viac ako 17 rokov popredným poskytovateľom cloud a biznis služieb, ktoré dodáva viac ako 1000 B2B klientom. Riešenia sú postavené na širokom portfóliu cloudových a serverových služieb: od virtuálnych cez dedikované servery a ich clustre, k nim poskytuje služby v podobe administrácie, monitoringu a zálohovania. Najväčšia výhoda WebSupportu je know-how vďaka ktorému klientom dodáva komplexné individuálne riešenia.

Spoločnosť WebSupport je držiteľom niekoľkých ocenení spoločnosti Delloite za jednu z najrýchlejšie rastúcich technologických firmiem v strednej Európe. Spoločnosť je známa svojim proklientským prístupom, unikátnou firemnou kultúrou a neustálou podporou internetovej kultúry a komunity.

WebSupport je členom Loopia Group patriaciu pod investičnú spoločnosť Axcel.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *