Preskočiť na obsah
Kategórie
Zákulisie

Má zmysel podporovať dobré veci

Minulý rok sme sa rozhodli zmeniť časť sponzoringovej stratégie. Zamerali sme na podporu slovenských coworkingov a TEDx podujatí, ktorých u nás stále nie je dosť a miestami bojujú o svoju existenciu. Aj tento rok chceme podporovať miesta, ktoré pomáhajú ľudom realizovať a prezentovať vlastné sny a nápady.

Pozitívne reakcie

Keď sme na jeseň minulého roka navštívili košický Huba Coworking, prekvapili nás v rámci verejného eventu pozitívne reakcie na našu podporu coworkingov. Na otázku, prečo sa WebSupport rozhodol podporovať slovenské coworkingy sme odpovedali rovnako, ako v našom úvodnom manifeste. “Sme presvedčení, že aj malá pomoc dokáže pomôcť miestam, ktoré žijú častokrát na hrane vlastnej existencie – pričom ich dôležitosť je nespchybniteľná. Je dôležité, aby takýchto miest vznikalo čo najviac.”

Aj šéfovi O2 bola aktivita sympatická

 

Je super, že pozítvne vnímajú túto aktivitu aj podujatia, s ktorými sme spolupracovali a podporovali ich v minulosti. Patria medzi ne väčšie eventy pre developerov, marketérov, či analytikov. Aj to nás utvrdzuje v tom, že naša podpora má zmysel.

Aj takéto pekné tulivaky sme poslali do slovenských coworkingov

Tento rok pošleme do slovenských coworkingov unikátnu stoličku Neseda. Ide o unikátnu navrhnutú stoličku, ktorá umožňuje striedať hneď niekoľko prirodzených polôh tak často, ako sa vám chce. Veríme, že ju ocenia členovia aj návštevníci coworkingov.

5 úrovní podpory

Aj tento rok budeme spolupracovať a podporovať coworkingy na piatich úrovniach, ktoré zahŕňajú finančnú podporu, bezplatné využívanie našich hostingových služieb, mediálnu podporu, skúsených mentorov a hostingové služby pre členov coworkingov.

Podporíme TEDx

Každé mesto na Slovensku by malo mať svoj TEDx. Bratislavský TEDx podporujeme od jeho úplného začiatku a je skvelé, že postupom času pribudli aj ďalšie podujatia po celom Slovensku. Máme radi tieto podujatia a aj tento rok podporíme finančne ten bratislavský a trenčiansky.

Zapojte sa aj vy

Žiaľ, nedokážame podporiť a zastrešiť úplne všetky coworkingové centrá, no zároveň sme otvorení novým spoluprácam. Ak vediete vlastné coworkingové centrum a chcete aj vy zapojiť, dajte nám vedieť na komunita@websupport.sk.

Autor: Richard Čermák

Riadi brandovú časť slovenského Websupportu, tvorí obsahové stratégie, partnerské a sponzoringové aktivity, zastrešuje komunikáciu firmy.

Jedna odpoveď na “Má zmysel podporovať dobré veci”