Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre používateľov

Zjednocovanie hostingových balíčkov

Snažíme sa neustále zlepšovať kvalitu našich služieb a s tým prichádza aj zjednodušenie a konsolidácia našej hostingovej ponuky. Rozumieme, že nadchádzajúce zmeny môžu vyvolať mnohé otázky, preto vám chceme poskytnúť podrobnejšie informácie a vysvetliť, ako to môže ovplyvniť vaše služby.

Prečo zjednocujeme hostingy?

V priebehu rokov sme ponúkali množstvo rôznych hostingových balíčkov, ktoré fungujú až doteraz. Naším cieľom je zvýšiť kvalitu a rýchlosť zavádzania nových funkcií a poskytovať čo najlepšiu podporu pre všetkých zákazníkov – nových aj tých, ktorí sú s nami roky a používajú naše historicky ponúkané hostingy. Preto sme po rokoch bez zásadnej konsolidácie dospeli k rozhodnutiu zjednotiť hostingové služby. 

Tento krok je nevyhnutný k tomu, aby sme mohli naďalej prinášať vyššiu užívateľskú hodnotu a kvalitu všetkým zákazníkom

Zjednotenie nám umožní efektívnejšie zavádzať inovácie a zlepšenia, ktoré prinesú všetkým zákazníkom vyššiu užívateľskú hodnotu a lepší zážitok. Naša aktuálna ponuka hostingov vám zabezpečí prístup k vyššiemu výkonu hostingu, lepšej podpore pre váš online biznis a širšiemu množstvu funkcií, ako napríklad:

  • vynovené UX hostingu (nový dashboard a administrácia),
  • škálovateľnosť hostingových balíčkov, 
  • flexibilné presúvanie doménových priradení medzi hostingami,
  • WordPress one-click installer,
  • e-mailové aliasy neobmedzene na hostingu,
  • hostingové aliasy neobmedzene na hostingu,
  • subdoména ako hostingové priradenie,
  • riešenie incidentov v priebehu 5 až 15 minút maximálne,
  • dostupnosť 99,98 %.

Čo sa mení?

Automatická migrácia

Súčasťou zjednocovania hostingov je aj migrácia starších hostingov na nové. Náš automatizovaný nástroj posudzuje, ktorý nový balíček najlepšie vyhovuje vášmu aktuálnemu využitiu na hostingu – či už ide o počet priradených domén alebo spotrebu priestoru. Tento proces je semi-automatický, čo znamená, že nemôžeme presne určiť, kedy a na aký balíček budete premigrovaný. To sa vyhodnotí až v momente migrácie na základe aktuálneho využitia hostingu. Migrácia bude prebiehať počas najbližších 3 mesiacov.

Cena hostingu

Pri prechode na nový balíček dôjde k úprave cien. Nová cena bude platná od vášho ďalšieho predĺženia služby. Do tej doby nebudete čeliť žiadnym dodatočným nákladom. Naš nástroj bude počas migrácie tiež zohľadňovať možné cenové zvýhodnenia nových balíčkov, aby bol prechod čo najhladší.

Balíčky pri niektorých parametroch môžu vystreliť kvôli veľkej škále historicky ponúkaných hostingov. Je to z dôvodu, že tieto hostingové balíky ponúkali pomer parametrov a ceny, ktoré žiaľ nie sú dlhodobo udržateľné.

Parametre hostingu

Pri prechode na nové balíčky môže v niektorých prípadoch dôjsť k úprave dostupných parametrov, ako sú úložný priestor alebo počet doménových pripojení. Rozumieme, že akékoľvek zníženie týchto parametrov môže vyvolávať obavy. Avšak garantujeme, že k zníženiu parametrov dochádza len v prípadoch, keď naše analýzy ukazujú, že to nebude negatívne ovplyvňovať funkčnosť alebo výkonnosť vášho hostingu. Naším cieľom je zabezpečiť, že vaše webové stránky a aplikácie budú naďalej fungovať efektívne a bez prerušenia.

Čo môžete očakávať?

Individuálna konzultácia

Naši kolegovia v Customer Care tíme s vami ochotne skonzultujú vašu situáciu a spoločne nájdeme najvhodnejšie riešenie. Je pre nás dôležité, aby ste sa cítili komfortne s novými nastaveniami a aby nový balíček čo najviac zodpovedal vašim potrebám.

Široké možnosti nastavenia služby

Ak nie ste spokojní s novým balíčkom, ktorý vám bude pridelený, kontaktujte nás a my vám pomôžeme nastaviť parametre tak, aby čo najviac odpovedali tým pôvodným bez ďalších poplatkov do konca vášho predplateného obdobia.

Sme presvedčení, že táto zmena nám umožní pokračovať v dodávaní vyššieho štandardu podpory, dostupnosti, nových produktov a v neposlednom rade väčšieho komfortu pri správe vašich služieb.

Veľmi si vážime, že naše služby využívate a naďalej sa budeme snažiť prinášať len tie najlepšie riešenia. Ďakujeme za vašu dôveru.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.