Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre používateľov

Úprava cien hostingov a domén (január 2022)

Našou mantrou je prinášať vysokú hodnotu za férovú cenu. Roky vám neustále prinášame vylepšenia a novinky našich produktov, aby sme zvyšovali vami vnímanú hodnotu. Tentoraz však musíme pristúpiť aj k zmene cenníka a od 11. januára 2022 upravujeme ceny za hosting a 7 doménových koncoviek.

Inflácia, výpadky v globálnom dodávateľskom reťazci, ceny energií sa negatívne dotýkajú nášho odvetvia už niekoľko mesiacov. Napriek tomu sme nepoľavili v investovaní do kvality služieb a chceme v tom pokračovať.

Významné vylepšenia hostingov a domén

Uvedomujeme si, že ak chceme pokračovať v nastavenom trende a ostať lídrom (nielen) na slovenskom trhu, musíme očakávaniam prispôsobiť aj ceny jednotlivých služieb. 

Nové ceny

Rozhodli sme sa pre najnižšiu možnú úpravu cien služieb, ktoré využívate na dennej báze. Navýšenie sa dotkne predĺžení .sk, .at, .net, .biz, .org, .shop, .dev domén (pozrite prehľadovú tabuľku nižšie). U hostingov je to v priemere 0,59 € mesačne v závislosti od konfigurácie.

DoményNová cena za predĺženie
.sk12,99 €
.at17,99 €
.net12,99 €
.biz17,99 €
.org11,99 €
.shop34,99 €
.dev16,99 €
platné od 11. 1. 2022

Veríme, že túto zmenu pocítite najmä v ďalších vylepšeniach na úrovni podpory, dostupnosti, ponuky alebo komfortu pri správe vašich služieb.

Pripravujeme pre vás nový administračný dashboard, nové a lepšie konfigurovateľné hostingové balíčky, presmerovanie v cene domény, e-mailový produkt a mnohé ďalšie.

Veľmi si vážime, že naše služby využívate a chceme vám naďalej prinášať len tie najlepšie riešenia. Ďakujeme za dôveru! Pokiaľ máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás.

5 odpovedí na “Úprava cien hostingov a domén (január 2022)”

Navysit ceny starym hostingovym balickom s horsimi parametrami nad tie ake ponukate teraz (s lepsimi parametrami!), to je naozaj umenie. Vyhanate dlhodobych zakaznikov alebo koho bol tento genialny napad?

Odpovedať

Suhlasim, nezorumiem preco by sme mali mat navyssene ceny, nevadi skusime sa poobzerat inde, a to mame u vas dva hostingy..

Odpovedať

Ak všetko zdražuje, tak prečo by sme nemohli aj mi navýšiť ceny.
Nerozumiem, a celkovo budeme musieť presunuť aktivity na iné hostingy.

Odpovedať

Toto navýšenie cien starým zákazníkom je nefér :/ ešteže je konkurencia. A to zvýšenie SK domén, veď správca domén spoločnosť SK-Nic, nakoniec ceny nezvyšovala, lebo citujem „registrátori nevidia dôvod na zvýšenie ceny“ takže o čom?

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *