Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Predstavujeme WebSupport Status page

Majte prehľad o dostupnosti našich služieb a prihláste sa na odber hlásení, ak sa čosi pokazí. Predstavujeme vám stránku WebSupport Status page.

Napriek tomu, že naše hostingové služby staviame tak, aby fungovali „na 100 %“, z času na čas sa objaví čosi nepredvídané. Naposledy to bolo úplné obmedzenie registrácie a manažmentu zahraničných domén v septembri 2020. Náš partner Gransy mal kritický výpadok. Ten obmedzil viacerých registrátorov domén.

WebSupport Status page URL adresa: https://status.websupport.sk

Nová stránka WebSupport Status page informuje o dostupnosti jednotlivých služieb – napr. registrácii a správe domén, dostupnosti hostingov / serverových produktov alebo funkčnosti obslužných aplikácií.

Ak sa niečo pokazí, na tejto stránke vás o tom budeme informovať. A ak sa prihlásite na odber hlásení, o kritickom alebo plánovanom výpadku/obmedzení služieb vás budeme informovať priamo na email alebo Slack.

Náhľad na novú stránku WebSupport Status page

Aj keď 100% dostupnosť garantovať nevieme, excelentnú používateľskú skúsenosť už áno. Transparentná a rýchla komunikácia v čase výpadku k tomu neodmysliteľne patrí.

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *