Preskočiť na obsah
Kategórie
Business Novinky

Najkrajšia Vlastná webstránka môže byť tá vaša

Webová stránka je vizitkou vášho podnikania. Avšak nie všetci podnikatelia a majitelia biznisov a rozbiehajúcich sa projektov majú možnosť zveriť svoj web do rúk profesionálnym agentúram alebo programátorom. Preto u nás nájdete produkt Vlastná webstránka, pomocou ktorého si jednoducho môžete vyklikať svoj vlastný web. A teraz je ten najlepší čas.

Vyhrajte webstránku na 10 rokov zdarma

Aby sme vám vytváranie nového webu spríjemnili, pripravili sme pre vás súťaž o najkrajšiu Vlastnú webstránku. Je to veľmi jednoduché. Všetko, čo preto stačí spraviť, je objednať si Vlastnú webstránku a vytvoriť si webku, na ktorú budete hrdí.

Pravidlá a podmienky súťaže

Všetci, ktorí si v období od 22.7. do 20.9.2020 zakúpia produkt Vlastná webstránka ako novú službu, budú automaticky zapojení do súťaže. Na vytvorenie vašej stránky budete mať dostatok času. Tú najkrajšiu vyhodnotíme v marci a víťaz získa Vlastnú webstránku na 10 rokov zadarmo.
Stránky, ktoré budeme vyhodnocovať, musia byť aktívne a uhradené.

Ako bude prebiehať hodnotenie webov

Porotcami budú naši kolegovia z marketingovo – produktového tímu. Pri stránkach budeme posudzovať:
– dizajnovú stránku
– obsahovú stránku
– prehľadnosť
– zabezpečenie (ssl certifikát)
– vyplnené SEO nastavenia, cookies a pod.

Chcem sa zapojiť do súťaže

Inšpirujte sa

Možno si spomínate na minuloročnú súťaž o najkrajšiu webstránku vo WebSupporte, ktorej majiteľ vyhral hosting na 10 rokov. Porotcami boli uznávané osobnosti v oblasti dizajnu a brandingu, Martin Jenča (Milk) a Maroš Hamorský (Zaraguza).

Chalani vybrali 5 najlepších webov, ktoré podrobili svojmu odbornému oku. Vychytajte chyby na vlastnom webe a pozrite, aké sú rady a odporúčania profíkov:

Kto má najkrajšiu webovú stránku vo WebSupporte? | Websupport13:06Youtube video: Kto má najkrajšiu webovú stránku vo WebSupporte?
Websupport

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom súťaže, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *