Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre používateľov

Úprava cien hostingov a domén (február 2020)

Roky vám neustále prinášame vylepšenia a novinky stávajúcich produktov. Po dlhej dobe pristupujeme aj k zmene cenníka a od 3. februára 2020 upravuje ceny za hosting a 2 domény.

Sme si vedomí, že na kvalitu našich služieb máte len tie najvyššie nároky. Aj my sami sme na seba veľmi nároční. V uplynulých rokoch sme urobili maximum pre to, aby ste výrazne pocítili zvýšenú dostupnosť služieb, rozširovanie portfólia – počnúc doménami, cez marketingové nástroje až po serverové produkty

Významné vylepšenia hostingov a domén

S nárokmi na vysokú kvalitu sú však úzko prepojené aj produkčné náklady, manažment a ceny jednotlivých služieb. Uvedomujeme si, že ak chceme naďalej napredovať a ostať lídrom (nielen) na slovenskom trhu, musíme očakávaniam prispôsobiť aj ceny jednotlivých služieb. 

Nové ceny

Rozhodli sme sa pre najnižšiu možnú úpravu cien služieb, ktoré využívate na dennej báze. Navýšenie sa dotkne predĺžení .sk (0,60€ ročne) a .com (1,04€ ročne) domén. U hostingov je to v priemere 0,30 € mesačne v závislosti od počtu a konfirugácie. Aktualizované ceny nájdete v cenníku na predajnom webe.

Sme presvedčení, že táto zmena nám umožní pokračovať v dodávaní vyššieho štandardu podpory, dostupnosti, nových produktov a v neposlednom rade väčšieho komfortu pri správe vašich služieb.

Veľmi si vážime, že naše služby využívate a naďalej sa budeme snažiť prinášať len tie najlepšie riešenia. Ďakujeme za dôveru! Pokiaľ máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *