Preskočiť na obsah
Kategórie
Ostatné Vzdelávanie

Konferencia Leadership prinesie tipy z praxe s ponaučením a s presahom

Ako to môže vyzerať, keď sa na jednom pódiu stretne bývalý prezident, riaditeľka mužskej väznice, prednosta detskej onkológie, či bývalý najvyšší armádny predstaviteľ v NATO? Čo ich spája? Na tieto otázky odpovie v poradí už šiesty ročník konferencie Leadership, ktorú organizuje Barbora Vacková za inštitút GrowJOB. Tá sa bude konať 18. októbra 2019 v Brne v Besedním domě.

Zmyslom tohto ročníka bude odpovedať na otázky, ako v rozdielnych prostrediach pracovať s motiváciou a diverzitou ľudí, akú úlohu má sloboda a rešpekt k odlišnosti u hodnotového leadershipu a ako riešiť konflikty hľadaním toho, čo nás spája, miesto rozdeľuje.

Konferencia sa koná mesiac pred oslavou 30 rokov slobody v Česko-Slovensku. A v tomto duchu sa ponesie aj program, preto sú na ňom aj prednášajúci zo Slovenska – Janette Motlová a Andrej Kiska. Okrem nich vystúpi ďalších šesť rečníkov – najúspešnejších zástupcov zo zabehnutých firiem, startupov a neziskového sektora:

  • Gabriela Slováková
  • Barbora Vacková
  • Jaroslav Štěrba
  • Petr Pavel
  • Simona Kijonková
  • Josef Dvořáček

Aj tento rok nás na konferencii Leadership nájdete – ak sa chcete pridať, uveďte pri objednávke kód WEBSUPPORT10 a získate 10% zľavu z ceny vstupného. Odporúčame veľmi neváhať, k dispozícii sú už posledné lístky. Vidíme sa v Brne.

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *