Preskočiť na obsah
Kategórie
Vzdelávanie

Naberte kóderské vedomosti na CodeCon 2019

Udržať si svoje vedomosti „up-to-date“ nie je pre programátorov v dnešnej dobe vôbec jednoduché. Každú chvíľu sa objaví nový framework, knižnica či metodika. Veľa z nich je lákavých, veď snáď každý chce byť produktívny a prácu si zjednodušovať. Aj preto IT vývojárska konferencia CodeCon prináša reálne a praktické rady – s podtitulom „od vývojárov pre vývojárov“.

Dovolíme si tvrdiť, že svojím obsahom a aj obľúbenosťou sa vyrovná zahraničným podujatiam. Tento rok sa bude konať v poradí už po piaty raz a podľa programu to vyzerá na výborný deň. Šírka záberu oblastí a technológií je naozaj obrovská: databázy, DevOps, Ionic, Angular, Node.js, IoT a mnoho ďalších. Program nájdete na codecon.sk.

Na konferencii CodeCon vystúpi aj Fero Volár, ktorý porozpráva o skúsenostiach s prevádzkovaním aplikačných kontajnerov v produkcii. Počas dňa budete môcť stretnúť aj ďalších našich kolegov, ktorí sa s vami radi pobavia o webových službách, cloude a všetkom, čo vás zaujíma.

CodeCon sa uskutoční v utorok 2. apríla 2019 od 08:00 v priestoroch Paneurópskej vysokej školy (PEVŠ) v Bratislave. Vstup na podujatie je zadarmo po registrácii na codecon.sk.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.