Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Ako ušetriť pri kúpe virtuálneho servera?

Virtuálny server so systémom Windows je ideálnym spôsobom ako prevádzkovať v cloude napríklad účtovné a kancelárske programy so vzdialeným prístupom alebo weby postavené na .NET technlógiách.

V súčasnosti vám ponúkame jedinečnú možnosť získať operačný systém Microsoft Windows Server 2012 R2 zdarma s novým virtuálnym serverom (VPS) a takto môžete ušetriť až 228.80 € na licencii za rok.

Disponujeme prémiovými VPS na rýchlom SSD úložisku s nízkou agregáciou a výborným výkonom, čo potvrdil aj test domácich ale i zahraničných poskytovateľov. To všetko na vysoko dostupnej infraštruktúre flexibilnej pri meniacich sa potrebách firmy a možnosťou okamžite dodať potrebné systémové zdroje. Samozrejmosťou je jednoduchá online objednávka a prípadne zmeny parametrov VPS bez nutnosti kamkoľvek volať, písať a čakať.

Prevádzka systému Windows Servera v cloude znižuje náklady na obstaranie softvéru a hardvéru, jeho servis a údržbu v porovnaní s „on-premise“ prevádzkou vo vlastnej serverovni. Licencia zaniká spolu s prevádzkou služby, takže nevznikajú náklady na niečo, čo časom nebudete potrebovať.

Ako získať Windows Server zadarmo?

Na podstránke virtuálnych serverov stačí zvoliť operačný systém Windows Server 2012 R2 a parametre VPS. Cena za licenciu bude 0 €, čiže rovnaká ako za linuxové distribúcie.

Virtualny server a Windows ZADARMO

Ponuka platí pre novovytvorené a uhradené VPS s operačným systémom Microsoft Windows Server 2012 R2 v období od 1.9. 2017 do 31.12.2017 a vzťahuje sa len na licenčné pokrytie operačného systému.

Ak si počas tohto obdobia objednáte VPS so systémom Windows na dlhšie časové obdobie – napríklad na celý rok, licencia bude zadarmo až do konca uhradeného obdobia.

Potrebujete ďalšie licencie?

WebSupport ponúka licenčné krytie v rámci SPLA licencovania aj pre ďalšie Microsoft aplikácie ako SQL Server, či vzdialený prístup na server RDS CAL. V prípade záujmu o nastavenie aplikácií či cenovú kalkuláciu nás neváhajte kontaktovať.

Spoločnosť WebSupport si vyhradzuje právo túto dočasnú ponuku, ktorá je iniciovaná z jej strany kedykoľvek zrušiť.

Autor: Fero Volár

Nezávislý profesionál v oblasti biznisu, produktov a cloudu. Okrem iného rád bloguje, cestuje, prednáša, fotí, miluje hudbu a dobré jedlo.