Preskočiť na obsah
Kategórie
Freeweb

Freeweb: stretnutie s Getquantify.com

V utorok sa uskutočnilo ďalšie stretnutie v rámci projektu Freeweb.sk s jedným z najlepších startupov aké sa zatiaľ u nás uchádzali o stretnutie. Ide o todo a task management soft Getquantify.com. Aj keď myšlienka prevratná nie je, realizácia vyniká predovšektým skvelým designom a ako jeden z mála slovenských startupov je po anglicky a mieri na celosvetový trh.

Stretnutie prebiehalo ako vždy v priateľskej atmosfére. Bavili sme sa predovšetkým o marketingu, o tom aké existujú možnosti na propagáciu, keď neexistuje takmer žiaden rozpočet. Keďže tvorca Getquantify.com – Roman je naozaj šikovný a skúsený grafik a vývojar, ktorý celý projekt robil úplne sám (od designu, programovania, adminovania servera …) porozprávali sme sa aj o iných projektoch. Taktiež sme preberali možnosti rekurentných platieb v Paypal a na Slovensku. Táto otázka zjavne zaujíma viacero ľudí a preto v budúcnosti o tom napíšeme podrobnejšie. Nakoniec sme sa ešte porozprávali o niektorých UI a designových vylepšeniach projektu. Projekt sa nám veľmi páčil a držíme mu palce.

Vyjadrenie od Romana k nášmu stretnutiu:

Ked mi chalani z web support dali vediet aby som sa zastavil, bol som celkom rad, ze sa asi prvy krat budem moct porozpravat  o veciach ktore ma zaujimaju v slovencine a hlave, ze su to ludia ktori uspesne vedu najrychlejsie rastucu hosting spolocnost a podarilo sa im velmi dobre rozbehnut ich internetovy projekt Nicereply.

Nicereply sledujem uz od jeho vzniku a zajul ma nie len desing a napad aplikacie ale aj sposob akym sa im podarilo ju zpropagovat v zahranici.  To bol asi hlavny dovod preco som sa rozhodol zapisat do ich programu a poziadat ich rozhovor a pomoc s mojim projektom.

Moj projekt Quantify sa blizi k bodu ked bude spusteny do prevadzky a predo mnou stoji dalsia dolezita uloha marketingu a propagacia.

Chalani mi prezradili vsetky sposoby ktorymi sa im podarilo dostat aplikaciu do povedomia za co som im velmi vdacne a pevne verim, ze aj to mojej aplikacii pomoze sa lepsie presadit na svetovom trhu.

Rozhovor s nimi bol velmi uvolneny a priatelsky a urcite doporucujem aj ostatnym startapom sa s nmi stretnut. Ich skusenosti v tejto sfere su urcite jedny z najlepsich v kraijne. Keby Nicereply hodnotil osobne stretnutia tak maju u mna 10 hviezd 🙂

Autor: Michal Truban

Mišo je prirodzeným dôkazom toho, že poctivý biznis sa dá robiť aj v teniskách a bez zbytočných oficialít. Je zakladateľ WebSupportu, startupu Nicereply, InHiro či inteligentnej stoličky Neseda.

3 odpovede na “Freeweb: stretnutie s Getquantify.com”

Vyzera to nenormalne dobre, tesim sa ked to budem moct vyskusat, pridal som sa do email listu.

Odpovedať

Dizajn vyzara to velmi posobivo no bude to mat velmi tazke kedze podobnych projektov je hodne .. mozno nie tak atraktivne no urcite user friendly a FREE

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *