Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Pre používateľov

Presmerovanie ku každej doméne  

Potrebujete presmerovať svoju doménu na iný web alebo obdržať e-maily aj bez e-mailových schránok? To všetko teraz je možné pomocou služieb, ktoré poskytujeme zadarmo ku každej doméne.

Stačí, ak si u nás zaregistrujete doménu a v nastaveniach služby nájdete možnosť nastaviť presmerovanie pre web aj e-maily.

Doménové presmerovanie pre web

Pomocou doménového presmerovania môžete svoju doménu nasmerovať na akúkoľvek stránku na internete. Stačí zadať cieľovú URL adresu a je to. Služba umožňuje presmerovanie webu vašej domény (napr. vasadomena.sk) aj subdomény (napr. eshop.vasadomena.sk) – a to aj na rozdielne adresy.

Ide o tzv. nemaskované presmerovanie, kedy sa návštevníkovi v prehliadači zobrazí cieľový web s URL adresou, na ktorú doménu nasmerujete.

Doménové presmerovanie pre e-maily

S doménovým presmerovaním môžete využiť aj tzv. doménový kôš. Všetky e-maily zaslané na cokolvek@vasadomena.sk, budú preposlané na e-mailovú adresu, ktorú si nastavíte. E-mailových adries si môžete nastaviť aj viac.

Chcete viac?

Vyskúšajte službu Jednoduché presmerovanie. Ponúka viac možností, ako vašu doménu presmerovať naozaj jednoducho. Umožňuje aj maskované presmerovanie na akýkoľvek web pod vaším účtom. Návštevník webu tak v prehliadači uvidí názov vašej (pôvodnej) domény a obsah cieľovej (novej) domény. 

Pre presmerovanie e-mailov si môžete okrem doménového koša nastaviť aj preposielanie doručenej pošty na konkrétne e-mailové adresy.

So službou The Hosting toho zvládnete ešte viac. Okrem toho, čo umožňuje Jednoduché presmerovanie, vám pomôže aj so zmenou root adresárov domén (napr. pre WordPress Multisite). Naviac môžete plnohodnotne využívať vaše e-mailové schránky.

Máte otázky? Kontaktujte nás, radi vám poradíme. 

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *