Preskočiť na obsah
Kategórie
Freeweb Pre používateľov

Podporujeme TEDxBratislava 2022

TEDxBratislava už tradične prináša top osobnosti zo Slovenska aj zo sveta, ktoré sú výnimočné svojím talentom, skutkami či zmýšľaním. Počas jedného dňa inšpirujú stovky divákov priamo na podujatí a tisícky ľudí cez videá na YouTube. Ak potrebujete nakopnúť pozitívnou energiou, vyhraďte si 2. júl pre TEDxBratislava.

Hlavnou témou 12. ročníka je hľadanie hraníc porozumenia a spolupatričnosti. Po dvoch rokoch sa multižánrová konferencia konečne vracia naživo k svojim priaznivcom a tento rok ich privíta v priestoroch Divadla Pavla Országha Hviezdoslava na Laurinskej ulici v Bratislave. Osobná komunikácia spíkrov s divákmi je pre podujatie nenahraditeľná, avšak dôležitú úlohu v živote konferencie hrá aj vlastný web.

V hlavnej úlohe: Web

Cieľom webstránky TEDxBratislava je priniesť prehľadnú štruktúru obsahu, ktorý na podujatiach vzniká. Ako hovorí spoluorganizátor podujatia Jozef Paulišin, v porovnaní s obsahom na sociálnych sieťach, kde ide najmä o promovanie obsahu, hlavnou úlohou webu je poskytovanie informácií: „Chceme na webe šíriť hlavne obsah z podujatí TEDxBratislava a jeho menších dcérskych projektov. Ide hlavne o prehľadný zoznam a kategorizáciu videí z podujatí a blogy.“

Webstránka je dôležitá pri komunikácii s priaznivcami, dobrovoľníkmi aj návštevníkmi podujatia. Web slúži na predstavenie samotného konceptu TED a TEDx a stručné zoznámenie sa so spíkrami. Fanúšikova TEDx-u určite ocenia možnosť pozrieť si prednášky a vystúpenia hostí z minulých ročníkov konferencie. Stránka im ponúka hodnotný archív s obsahom z viac ako desiatich ročníkov podujatia. Funguje tiež ako platforma predaja, prostredníctvom ktorej je možné zakúpiť si vstupenky na aktuálny ročník konferencie alebo unikátny merch. 

TEDxBratislava podporujeme už od jeho začiatku

Myslíme si, že každé mesto na Slovensku by malo mať svoj TEDx. Ten bratislavský podporujeme už od jeho vzniku. Podporu od nás získal aj tento rok vo forme hostingu zadarmo v rámci programu Freeweb.

Freeweb je pre nás ideálna voľba, pretože nám ako OZ eliminuje časť režijných nákladov. Zároveň, spolupráca s Websupportom a ich tímom podpory je bezproblémová a veľmi rýchla v prípade potreby riešenia problémov. Sme veľmi radi, že práve Websupport je naším partnerom,“ vysvetľuje Jozef.

K prehľadnej a elegantnej webstránke pomohla tiež spolupráca s externým partnerom pri vytváraní stránky.

Jozef Paulišin má radu aj pre ostatné občianske združenia, ktoré hľadajú spôsob, ako začať s webom. Je jednoduchá – uchádzať sa o podporu v programe Freeweb: Pokiaľ hľadáte jednoduchý spôsob, ako začať s webom pre váš projekt, Websupport je skvelou voľbou.“ 

Aká je budúcnosť TEDxBratislava?

Plánom do budúcnosti je naďalej prinášať a šíriť nové inšpiratívne myšlienky čo najširšiemu publiku. V TEDxBratislava však už uvažujú aj nad redizajnom aktuálneho webu, aby bol pre návštevníkov intuitívny a našli na ňom všetky podstatné informácie. Necháme sa prekvapiť.

Vypočujte si na záver podcast o kariérnej slobode:

Autor: Elena Bročková

Rada číta a ešte radšej píše príbehy. Venuje sa PR, copywritingu a tvorbe komunikačných kampaní. Vo voľnom čase ju stretnete v prírode s paličkami v ruke (nordic walking), v kuchyni pri kváskovaní alebo s obľúbenou knihou v ruke. Motto: „Človek si občas musí poradiť sám.“ Agatha Christie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *