Preskočiť na obsah
Kategórie
Návody Pre používateľov

Ako si vytvoriť e-mail k vášmu webu

Aj v online svete môžete ukázať, že vám zákazník nie je ľahostajný a záleží vám na ňom. Vôbec nevadí, že sa s ním reálne nestretnete. Váš úprimný záujem dokáže vycítiť z webu, ale aj z komunikácie prostredníctvom e-mailu. 

Ak už máte vytvorenú webstránku, zriaďte si k nej aj e-mail. Pôsobí to profesionálnejšie a dôveryhodnejšie ako bezplatná e-mailová služba. Ani zamestnanci banky alebo úradníci vám nepíšu zo súkromného Gmailu, ale na komunikáciu s klientmi využívajú firemný e-mail. Vďaka tomu viete, k akej spoločnosti si ich máte zaradiť. 

Presný postup, ako si vytvoriť e-mail

E-mail vo Websupporte si môžete vytvoriť k doméne (napr. uzitocneclanky.sk), ktorá je už pripojená k hostingu. 

Najprv sa prihláste do Webadminu. V hornom menu kliknite na záložku Služby a potom na web, ku ktorému chcete vytvoriť e-mail. 

1. Webadmin
2. Služby a Web

V ľavom menu kliknite na E-maily a potom vpravo hore na Vytvoriť novú schránku.

3. Vytvoriť novú schránku

Vyplňte základné nastavenia e-mailov:

  • E-mailová adresa pozostáva z dvoch častí, ktoré sú oddelené znakom @. Pred zavináčom je ľubovoľný názov, ktorý si sami vytvoríte (napr. podpora, info, kontakt…). Za znakom @ sa automaticky doplní názov vášho webu. 
  • Heslo
  • Poznámka, ktorá vám pripomenie účel e-mailovej schránky, ak ste si k webu vytvorili viac e-mailov (napr. na bežnú komunikáciu, posielanie newslettrov alebo riešenie požiadaviek klientov v členskej sekcii).
4. Základné nastavenia e-mailov

Ako sa prihlásiť do e-mailového konta?

Na stránke Websupportu kliknite na Webmail alebo zadajte https://mail.websupport.sk/. Vyplňte Meno používateľa (názov vašej e-mailovej adresy) a Heslo. Voilà a ste tam.

5. Webmail
6. Meno a Heslo

Takto vyzerá prostredie vášho nového e-mailového konta. Využite ho na budovanie kvalitných vzťahov s vašimi klientmi. 🙂

7. E-mailové konto 

V ďalšom článku vám ukážeme, ako si v novom e-mailovom konte nastavíte podpis, automatickú odpoveď a iné, vopred pripravené odpovede na opakujúce sa požiadavky klientov. 

Vypočujte si na záver podcast o e-mailovom marketingu:

https://open.spotify.com/episode/6yEVfq0ui5hKoj52HhMKNM

Autor: Dana Piljarová

Tvorím weby, píšem články a e-booky, vďaka ktorým si ľudia budujú meno experta vo svojej oblasti. Som detailista, čo ocení kvalitnú kávu, horkú rukolu a domáce paradajky. Milujem rovnováhu, preto si zo sveta IT rada odskočím k maľovaniu a háčkovaniu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *