Preskočiť na obsah
Kategórie
Podcasty Pre profesionálov

Čo je CI/CD proces a prečo ho vo firme chcete

Viacero programátorov tvorí kód, ktorý je testovaný, zostavovaný a nasadený do rôznych typov prostredí (napríklad testovacie alebo produkčné). Toto je presne úloha pre CI/CD pipeline. Tá pomáha s automatizáciou vývoja. Ak vás zaujíma, čo sa za písmenkami CI (continuous integration) a CD (continuous delivery) skrýva, vypočujte si diskusiu s Adamom Hamšíkom. Adam s nami už zdieľal svoje skúsenosti s Kubernetes a cloud native a po množstve pozitívnych reakcií opäť prijal naše pozvanie.

Adam je jedným zo zakladateľov spoločnosti Labyrinth Labs, ktorá pomáha zákazníkom uchopiť moderné technológie a metodológie (CI/CD, Infrastructure as Code, Public Cloud, Kubernetes, OpenStack) na zlepšovanie a napĺňanie ich business potrieb.


V diskusii s Adamom Hamšíkom sa dozviete:
– S čím vie CI/CD pomôcť?
– Z akých komponentov sa CI/CD skladá?
– Kedy je najvhodnejšie implementovať CI/CD?
– Ako vybrať vhodné nástroje a služby?
– Na čo sa musí tím pripraviť?


Diskusiu moderuje Fero Volár, ktorý je Head of Server products vo WebSupporte a píše blog alian.info.

WebSupport Tech Talks sú diskusie s expertmi o témach ako cloud, vývoj aplikácií a webov, backend, DevOps, bezpečnosť, vzdelávanie v tímoch a open-source.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Jedna odpoveď na “Čo je CI/CD proces a prečo ho vo firme chcete”

Zdravim, mam pre vas radu, neviem ake mate moznosti streamovania, co sa zvuku tyka, ale skuste si pozriet tzv. noise gate. Je to bezny nastroj na stlmenie mikrofonu, ked sa presiahne nastaveny limit dB, moze sa tym napr. zabranit tomu, aby bolo pocut dychanie prave nehovoriaceho v dialogu. Pekny den.

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *