Preskočiť na obsah
Kategórie
Návody

Ako si jednoducho vytvoriť vlastnú webstránku (Webinár)

Webová stránka je základom moderného podnikania. Dokonca, aj keď predávate lokálne alebo na základe odporúčaní, ľudia vás hľadajú online. Vytvorte si nový web s intuitívnym nástrojom na tvorbu webových stránok.

Súčasné technológie umožňujú vytvoriť si vlastnú webstránku alebo e-shop úplne jednoducho a za pár minút. Naša kolegyňa Veronika si pre vás pripravila webinár, ktorý vám poskytne základné vedomosti a jednoduchý návod, ako si vyklikať svoj prvý web. Nepotrebujete mať žiadne znalosti z programovania, stačí vám len počítač.

V prvej časti webinára sa dozviete, ako si objednať službu Vlastná webstránka, ako sa orientovať v jej administračnom rozhraní a ako ovládať jednotlivé sekcie.

Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (1. časť) | Websupport32:01Youtube video: Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (1. časť)
Websupport

V druhej časti sa dozviete, ako sa orientovať v textovom editore, ako nastaviť hlavné menu a štatistiky.

Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (2. časť) | Websupport19:53Youtube video: Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (2. časť)
Websupport

V tretej časti sa dozviete, ako si vytvoriť vlastný blog, widgety, alebo ako si naimportujete existujúce články z iných platforiem.

Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (3. časť) | Websupport13:04Youtube video: Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (3. časť)
Websupport

Vo štvrtej časti sa dozviete, ako si nastaviť vlastný e-shop, ako pridať nový produkty, ako spravovať objednávky a nákupný košík.

Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (4. časť) | Websupport18:22Youtube video: Ako si jednoducho vyklikať vlastnú webstránku (4. časť)
Websupport

Jednoducho a bez programovania

Vlastnú webstránku si vyklikáte bez znalosti programovania, pomocou intuitívneho nástroja. Stačí vám k tomu len myš, klávesnica a snáď aj tie internety.

Pekné na počítači, tablete aj mobile

Vaša webová stránka sa bude zobrazovať pekne na všetkých zariadeniach, vrátane mobilu a tabletu. Určite si vyberiete z profesionálnych šablón vzhľadu.

Online obchod ihneď

Začnite predávať svoje produkty na webe už dnes. Nastavenie obchodu vám zaberie len pár minút a budete pripravený na prvých zákazníkov.

Vyskúšajte si, aké je to jednoduché.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *