Preskočiť na obsah
Kategórie
Podcasty

Aký reklamný obsah dnes predáva?

Spotrebiteľ a jeho potreby sa zmenili. Už v prvých týždňoch pandémie sme si robili srandu z toho, že sa nedá kúpiť toaletný papier, zvýšil sa dopyt po cestovinách, múke a alkohole. Dlho platilo: „Droždie nad zlato“.

Na základe prieskumu Impact Insights Study: Covid 19, Captify 2020 sa znížil dopyt po vyhľadávaní v cestovnom ruchu o 300 %. Štvrtina ľudí tvrdí, že aktuálne nakupujú viac online a 15 % britskej populácie tvrdí, že trávi oveľa viac času využívaním streamingových služieb (GWI).

Pandémia má bezprecedentný dopad na náš bežný život, dennú rutinu. Spôsobuje narušenie správania na celonárodnej úrovni, akú sme doposiaľ nevideli.

Oceňujeme snahu a aktivity tých, ktorí vidia v tejto situácii príležitosť. Pretože to príležitosť naozaj je. Naše mozgy sa resetujú. Nastáva dlhodobá zmena správania spotrebiteľov. Mení sa s ohľadom na túto situáciu aj vnímanie reklamného obsahu? A práve o tom sa budeme rozprávať.

Tentoraz sme sa rozprávali v tandem talku, ktorý moderovala Jana Malaga, špecialistka na obsahový marketing a influencer marketing z Content agency. Hostkami boli Lucia Hronská z Unimedia a Alexandra Janošíková z Digiline.

Vypočujte si podcast aj na ďalších platformách:
Spotify
SoundCloud
Podbean
iTunes
Google Podcast

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *