Preskočiť na obsah
Kategórie
Business

Ktorý hosting je najlepší? Zákazníci vedia

Podľa rôznych prieskumov, množstvo spotrebiteľov uvádza, že „odporúčania zákazníkov“ sú jedným z najčastejších spôsobov, na základe ktorého sa rozhodujú kúpiť produkt alebo službu. Recenzie, hodnotenia a osobné odporúčania presvedčili aj množstvo našich nových zákazníkov.

Tieto odporúčania majú výhodu v tom, že pomenúvajú priamu skúsenosť z pohľadu klienta a vyhýbajú sa marketingovému žargónu. Vybrali sme niekoľko príkladov odporúčaní od našich zákazníkov, ktoré môžu pomôcť aj pri vašom rozhodovaní a výbere nového poskytovateľa hostingu.

„Websupport je pre mňa voľba č. 1. Pred týždňom som známemu na konkurenčnom hostingu robil subdoménu, povedal som si, že som zase ten, čo len nadáva na tie všetky ostatné hostingy, lebo WebSupport ma rozmaznal.“

via GIPHY

Namaste 😀 Ste u mna stale 10 star rating! Preto ste 100 percent, lebo oproti ostatnym spolocnostiam , ako tim ste rychly support, admin platforma je spicka TOP TOP TOP!!! ste na strane klienta!!! staly vyvoj a inovacie…aj osobne velmi pekne dakujem za Vasu pracu, cas a hlavne profesionalitu! VELKA VDAKA!

Lebo som mal skusenosti ze ste niekedy mali pomaly hosting, padalo to, ale teraz som si skusil regnut hosting, dal som si wordpress a bol udiveny ako krasne rychlo to funguje (:

via GIPHY

„Pretoze vas poznam a spolupracujeme uz niekolko rokov, tusim od 2013 a nemam zaujem menit hostingove sluzby, ste velmi cool!

Odborna kompetencia + ludsky pristup + zakaznik v centre zaujmu = “vrazedna” kombinacia.

via GIPHY

Pretoze support je skvely ako aj samotna sluzba. Mam skusenosti s hostingami a Vas je ten prelozeny do ludskej reci a v pripade potreby riesenia Vasi supporteri davaju streamlined odpovede bez kecov a marketingovych intencii. Dakujem, a zelam vela dobreho!

„Pretože WS je jednička ! Aj keď sa vyskytnú nejaké chybičky, vždy je ochota to napraviť, prípadne poradiť aj ked je napríklad VPS v našej správe. Zo začiatku som WS nemusel, okolnosti v novej firme ma prinútili začať využivať WS a po tej dlhej dobe, čo som WS nevyužíval, som veľmi rýchlo zmenil názor a dnes už nič ine ako WS nepoužívam.“

via GIPHY

Pretože som doposiaľ nenatrafil na problém, ktorý by sa nedal na podpore vyriešiť. Servery bežia spoľahlivo, WebSupport je živá firma, ktorá reaguje na každý podnet, dopyt alebo otázku. A to včas a k veci.

„Sme u websuportu už nejaký ten piatok. My ako firma ktorá sa špecializuje na tvorbu webových stránok potrebujeme spoločnosť ktorá poskytne nám a všetkým našim klientom kvalitný hosting vrátane podpory, ktorá je na výbornú.

„Vytvoril som si webstránku pomocou priateľského SW a poradenstva.

via GIPHY

Odporúčam pravidelne 🙂 zatiaľ som sa s lepším supportom a službami ako má Websupport nestretol 🙂 ste best.

Poskytujete služby na najvyššej možnej úrovni, Vaši zamestnanci sú veľmi ochotný pomôcť a vedia čo robia, mnohé firmy by sa mohli od Vás učiť. Ceny sú taktiež veľmi dobré, jednoducho ste jednička!

via GIPHY

Vzdy vsetko ochotne riesite a pomahate mi nech mam akukolvek amatersku otazku :))))

„Návody na stránke sú naozaj zrozumiteľné, napísané aj pre ženy, jednoduché a intuitívne. Ak som mala problém ohľadom hocičoho, odpoveď som dostala prakticky hneď.“

via GIPHY

„Považujem Websupport za top poskytovateľa služieb v oblasti IT.“

„Máte dobrý prístup k zákazníkom, asi vynikajúci. Komunikovať s ľuďmi aj cez sviatky ,nedeľné popoludnie….“

„Prozákaznícky orientované, vytváranie prostredia, kde sa jednoducho a hlavne intuitívne orientuje aj IT nie zdatný zákazník, stála inovácia a zjednodušenie jednotlivých úkonov pre dosiahnutie čo najlepšieho výstupného efektu.“

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *