Preskočiť na obsah
Kategórie
Ostatné

5 najpočúvanejších podcastov v roku 2019

Aj v uplynulom roku sme si pozývali do našich priestorov zaujímavých ľudí, ktorí sa venujú online podnikaniu, marketingu, technológiam a ušľachtilým aktivitám. Vypočujte si niektorý z piatich najpočúvanejších rozhovorov z minulého roka.

https://open.spotify.com/episode/1O3fJOgPjLsfBc3NPLklyC?si=i2JpXrgERVublKihn-HRQg
Dosiahol influencer marketing na Slovensku svoj zenit? Je potrebné venovať mu pozornosť? Funguje influencer marketing len v zahraničí, alebo aj u nás? Ako ho vpašovať do marketingovej stratégie? Koľko času a peňazí stoja spolupráce s influencermi?
Na tieto otázky odpovedala Jana Malaga, zakladateľka súťaže BLOGER ROKA, projektu Asociácia blogerov a majiteľka boutique content marketing house Content agency, Jana Malaga.
https://open.spotify.com/episode/1ou0NTfCqzovsH1P5wcmgD?si=Gj2SWv7ySPKwpUk5KwR75A
Technológie menia všetky sektory a právo rozhodne nie je výnimkou. Právne otázky súvisiace s technológiami sa týkajú každého online projektu, eshopu, aplikácie či softvéru. V novembrovom vydaní diskusie sa preto budeme zaoberať prienikom sveta technológií a práva. Diskutovať budeme aj o právnej ochrane duševného vlastníctva a osobných údajov.
Našou hostkou bola Eva Schin, zakladajúca a managing partnerka advokátskej kancelárie SCHIN & MAJDÚCH legal.
https://open.spotify.com/episode/3TLst6bieJHDbBdTEneS4V?si=8o_pUnBhTnmthpr26rbwTA
Lukáš Kraus žil dlhé roky v slnečnom Španielsku v Madride, študoval a pôsobil ako grafický designér, brander a fotograf. Jedného dňa mal však vnútornú túžbu skončiť tento životný príbeh a vrátil sa domov do Martina. Netušil však, že tento návrat započne nové dobrodružstvo.
https://open.spotify.com/episode/3lJ8oCdLnlYsxtbvYkY3M5?si=VgGuOaRKR2KcrjETlA6Oxg
Aké miesto má v projektovom manažmente ľudskosť a ako vyzerá efektívna komunikácia v projektovom tíme? Alex Foglszinger Janiak sa venuje projektovému manažmentu v Soitrone, kde pôsobila spočiatku ako líderka vývojových a databázových tímov s tromi tímami – databázovým s tromi ľuďmi, vývojovo-aplikačným so siedmimi ľuďmi a tímom, ktorý pracuje na vývoji riešenia software umelej inteligencie.
https://open.spotify.com/episode/1MFmIKdYmNao5ArSRkURRo?si=obI4vL1yQyqFHil2qm8E0A
Iniciatíva #somtu je tu pre každého, kto sa chce aktívne zapojiť a postaviť sa ľuďom, ktorí šíria nenávisť. Ich princípmi sú otvorenosť, rešpekt a konštruktívna diskusia.
#somtu nemá za cieľ meniť názory iných, alebo vytvárať alternatívne diskusné fórum. Zámerom iniciatívy je prinášať do diskusií vo verejných fórach ľudskosť, slušnosť a fakty.
Prečo je vôbec dôležité priniesť slušnosť do diskusií na Facebooku? Čo môžu takéto diskusie v spoločnosti zmeniť? A aké sú iné pozitívne príklady boja proti hejterom, trollom a nenávisti na internete? Rozprávali sme sa s Veronikou Klindovou, zakladateľkou #somtu.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *