Preskočiť na obsah
Kategórie
Business Novinky Ostatné Zákulisie

19 najkrajších webov vo WebSupporte

Dávame priestor ľuďom, ktorí sa neboja ukázať svoje nápady a naplno ich rozbehnúť aj v online priestore. Preto sme v priebehu leta pripravili pre našich zákazníkov súťaž o najkrajšiu webstránku. Výhra nebola len jedna. TOP najkrajšie webstránky získali promo na našich sociálnych sieťach a majiteľ najkrajšej webstránky získal online priestor na 10 rokov zdarma.

Do súťaže sa prihlásilo takmer 400 krásnych webiek. Hodnotili sme dizajnovú stránku a základnú technickú úroveň webov. Zo všetkých prihlásených webov sme vyfiltrovali tie, ktoré spĺňali základné podmienky ako hostovanie na našich serveroch a oproti ostatným boli na vyššej technickej úrovni, napríklad mali aktívny SSL certifikát, či aktuálny dizajn.

Z nich vybrala odborná porota 19 najkrajších stránok. Z pohľadu vizuálu weby hodnotil Martin Jenča (Milk) – jeden z najrešpektovanejších ľudí v oblasti dizajnu a brandingu. Nemenej dôležitou súčasťou webu je dobrý copywriting. Tu sme si na porotcovskú stoličku pozvali skillera Maroša Hamorského (Zaraguza).
Ak ste zvedaví, aké boli TOP weby, čo sa na nich porote páčilo a v čom mali rezervy, pozrite si náš vlog:

Kto má najkrajšiu webovú stránku vo WebSupporte? | Websupport13:06Youtube video: Kto má najkrajšiu webovú stránku vo WebSupporte?
Websupport

Výhercom celej súťaže sa stala webka dizajnového a brandingového štúdia Art4web. Za štúdiom stoja skvelí ľudia a my sme hrdí, že sú na našich serveroch už veľa rokov. Pozrite si, ako sa im darí robiť kvalitnú prácu zo srdca Bojníc:

V Bojniciach robia weby zákazníkov z celého sveta | Websupport05:15Youtube video: V Bojniciach robia weby zákazníkov z celého sveta
Websupport

TOP umiestnené weby:

Autor: Lenka Drobná

Začínala na SUPPORTe a dnes je súčasťou nášho marketing tímu. Má pod palcom naše Social Media, organizuje Websupport eventy a zastrešuje aj websupporťácky podcast.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *