Preskočiť na obsah
Kategórie
Vzdelávanie Zákulisie

Prečo by ste mali ísť na košický WordCamp?

Aj tento rok 11. mája sa uskutoční WordCamp Košice. V priestoroch knižnice Technickej univerzity odznejú pútavé prednášky a príbehy spíkrov spojených s WordPressom ale aj online marketingom, brand-buildingom alebo napríklad webdizajnom.

#wcke2019 je skvelou príležitosťou osvojiť si nové poznatky nielen o tomto fenomenálnom systéme, ale i online marketingu, social media strategy, UX a mnoho ďalšieho. Naši spíkri sa s tebou podelia o svoje skúsenosti, pribehy, know-how ale aj o svojich problémoch v ich ceste IT svetom.

Nezmeškajte „websupporťákov“

Na tohtoročnom WordCampe vystúpia aj naši dvaja kolegovia, dizajnér Peter Póša a produktový manažér Karol Vörös. Témou ich prednášok bude škálovateľnosť v rámci dizajnu a dôležitosť prekladov WordPress-u a jeho rozšírení.

Myslíš na škálovatelnosť? – Atomic design v praxi

Aj dizajnéri majú svoj priestor na košickom WordCampe. Predstavte si, že práve odovzdávate dizajn rozsiahlej aplikácie. Na poslednú chvíľu vám však príde požiadavka od klienta alebo devel-u na zmenu jedného objektu, ktorý sa zobrazuje na každom jednom screene. Cítite ako dizajnér ten tlak? Ten pocit beznádejnosti prechádzať každý jeden screen, upravovať jeden po druhom a pritom neporušiť “pixel perfect” koncepciu? Nebolo by skvelé urobiť zmenu hromadne na jednom centrálnom mieste? O tejto téme porozpráva náš dvorný dizajnér Peter Póša.

Slovenské preklady WordPress

Karol Vörös, náš produktový manažér a locale manager slovenskej lokalizácie WordPress vám ukáže, ako sa tvoria slovenské preklady WordPress-u a ako môžete prispieť aj vy. Do prekladania WordPress-u sa totiž môže zapojiť úplne každý, kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Nezmeškajte túto prednášku.

|
Pozrite si vlog z našej Roadshow 2018

Celkovo sa môžete tešiť na 8 prednášok, ktoré budú nabité hodnotnými informáciami a know-how od ľudí z praxe. To všetko doplnené o 3 praktické workshopy, takže sa určite je na čo tešiť.

Témy, o ktorých budú spíkri na #wcke2019 hovoriť, sú z oblasti web dizajnu, programovania, blogovania, UX ale aj marketingu, SEO, brand-buildingu,  jednoducho o všetkom, čo sa týka WordPress-u a webových projektov.“ , uviedli organizátori tejto IT konferencie. Program si môžete pozrieť na tomto odkaze.

WordCamp Košice – #wcke2019 je skvelou príležitosťou spoznať komunitu zapálených ľudí a zdieľať svoje skúsenosti s ďalšími nadšencami. Osvojíte si nové poznatky o tomto fenomenálnom systéme, poradíte sa o svojich problémoch, dozviete sa o trendoch vo svete IT a web projektov.


Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.