Preskočiť na obsah
Kategórie
Business Vzdelávanie

5 YouTuberov, ktorí nakopnú váš biznis

Mnohí úspešní podnikatelia sa o svoje know-how podelia aj cez svoje YouTube shows. Vybrali sme pre vás 5 biznis YouTuberov, ktorých sa určite oplatí sledovať.

Marie Forleo

Lost in a Sea of Samesies? Watch These Businesses Find Their Unique Selling Points | Marie Forleo42:41Youtube video: Lost in a Sea of Samesies? Watch These Businesses Find Their Unique Selling Points
Marie Forleo

Marie vo svojej show Marie TV prináša zaujímavé rozhovory a delí sa o rady v oblasti biznisu aj života. Na Marie je sympatické jej energické vystupovanie, trefné otázky aj odpovede. Marie Forleo je zakladateľka dnes už slávnej B-School a ako koučka spolupracovala aj s Richardom Bransonom či inými známymi menami z biznisu.

Gary Vaynerchuk

The Best Way to Do Instagram Marketing | GaryVee05:32Youtube video: The Best Way to Do Instagram Marketing
GaryVee

GaryVee, zakladateľ Vayner media, patrí k najobľúbenejším biznis YouTuberom na svete. Jeho slovník je síce kontroverznejší a nie každému môže „sadnúť“, v rámci svojho YouTube kanála však ponúka veľmi solídny obsah. Medzi jeho top segmenty patrí AskGaryVee Show či seriál DailyVee s radami to biznisu aj do života.

Pat Flynn

Copy This Tesla Marketing Strategy | Pat Flynn07:51Youtube video: Copy This Tesla Marketing Strategy
Pat Flynn

Úspešný príbeh Pata Flynna začal, paradoxne, vďaka ekonomickej kríze, keď prišiel o prácu a musiel sa vynájsť inak. V rámci svojho blogu Smart Passive Income a YouTube kanála zdieľa všetky svoje víťazstvá, pády, ale aj lekcie, ktoré sa počas tejto cesty naučil.

Roberto Blake

10 MINS OF ADVICE FOR STARTING YOUR ONLINE BUSINESS | Roberto Blake12:04Youtube video: 10 MINS OF ADVICE FOR STARTING YOUR ONLINE BUSINESS
Roberto Blake

S pasívnym príjmom má skúsenosti aj Roberto Blake, ktorý sa v rámci svojho YouTube kanála venuje predovšetkým sociálnym sieťam a ich monetizácii. V jeho videách nájdete tipy a triky, ako vybudovať udržateľný biznis, v ktorom nebudete predávať čas za peniaze.

Noah Kagan

Beardbrand - Shark Tank Rejection to $20,000 in Sales per Day 🕶 | Noah Kagan12:18Youtube video: Beardbrand - Shark Tank Rejection to $20,000 in Sales per Day 🕶
Noah Kagan

Noah Kagan je zakladateľom Sumo Group a vo svojich videách zdieľa tipy a triky, ako vybudovať svoj biznis od nuly. Nechýbajú ani marketingové či investičné tipy. Podnikatelia sa môžu inšpirovať aj jeho rozhovormi s inými úspešnými podnikateľmi, ktorí sa v nich delia o svoje know-how.

Autor: Barbora Ilić

Miluje inovatívne riešenia, píše pre svetové mediá a spolupracuje s rôznymi startupmi. Tvorí komunikačné stratégie, je marketérka, milovníčka zdravého jedla a vášnivá cestovateľka.