Preskočiť na obsah
Kategórie
Freeweb História Zákulisie

FreeWeb pomáha poctivým projektom

V našich začiatkoch nám internetová komunita veľakrát pomohla. Vlastne nielen v začiatkoch, ale aj v rôznych obdobiach počas 14 rokov fungovania firmy. Dlhé roky sa opierame o silnú podporu klientov a fanúšikov. Cítime preto veľký záväzok voči nim, ale aj voči ľudom, ktorí chcú pohnúť veci k lepšiemu.

Projekt FreeWeb beží už od roku 2008. Od tej doby sme stihli podporiť 1000 zmysluplných projektov. Medzi inými, väčšinu lokálnych TEDx podujatí, inovatívnu žurnalistiku v podaní Mono.sk, talentovanú začínajúcu podnikteľku Lulu’s Bakery, chalanov z Billy Barman a mnoho ďalších.

Odteraz ponúkame ešte viac

Od svojho začiatku prešiel program FreeWeb niekoľkými zmenami. Aktuálne sme obohotali produktovú ponuku o ďalšie dve hostingové riešenia, aby ste mali ešte viac pohodlia s rozbehnutím vlastnej webky.

|

Zároveň otvárame dvere tým, ktorí nemajú vlastné prostriedky na programovanie stránky. Preto pribudla v ponuke možnosť rozbehať vlastný WordPress The Hosting s rýchlou inštaláciou a niekoľkými predinštalovanými šablónami.

Pre technicky menej zdatných pribudla dokonca aj tretia možnosť, aplikácia Vlastná webstránka, prostredníctvom ktorej si môžu uchádzači svoj web vyklikať expresne rýchlo.

Aké projekty podporujeme

|

|

|

|

Prečo to robíme

Pretože si myslíme, že je našou povinnosťou podporovať projekty, ktoré nezištne prispievajú k rozvoju kultivovaného online prostredia, tretieho sektoru, kultúry, či podnikateľského prostredia. Zakaždým máme obrovskú radosť, ak dokážeme pomôcť poctivým ľuďom v ťažkých začiatkoch.

„Aj my sme prešli rôznymi obdobiami v histórii firmy a vždy si nesmierne vážime dôveru zákazníkov a fanúšikov.“

Obrovskou satisfakciou sú pre nás prípady, keď sa podporovaným projektom začne dariť a sami požiadajú o plynulý prechod na platenú verziu hostingu. Je to pre nás znak toho, že nezištná podpora sa naozaj vypláca.

[mc4wp_form]

Autor: Richard Čermák

Riadi brandovú časť slovenského Websupportu, tvorí obsahové stratégie, partnerské a sponzoringové aktivity, zastrešuje komunikáciu firmy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *