Preskočiť na obsah
Kategórie
Technológie Tipy a triky Vzdelávanie

10 youtube kanálov o technologických novinkách

V pravidelných cykloch na svet prichádzajú technologické novinky. Zakrivené televízne obrazovky, výkonnejšie smartfóny, digitálne fotoaparáty, elektrické autá, tenšie notebooky či smart hodinky sú dnes nie len cenovo dostupnejšie, ale stávajú sa nástrojom v našej práci aj voľnom čase.

Niekedy je ťažké stíhať za všetkými trendami a tým najlepším, čo vznikne v elektronickom a digitálnom svete. Preto sme pre vás pripravili článok o 10 najpopulárnejších a najšikovnejších Youtube kanáloch, ktoré vám prinesú to najlepšie z tech sveta.

1. MKBHD

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.14.39

22-ročný chalan z New Yorku sa stal vo svojom mladom veku ikonou technologického sveta. Momentálne považovaný za jedného z najlepších recenzistov vo svete technológií, Marques sa vo svojom portfóliu zameriava najmä na mobilné zariadenia. Nestratí sa však ani vo svete Tesla automobilov či kamier a fotoaparátov. Radšej si pozrite jednu z jeho recenzií pred tým, ako si kúpite nový mobil.

2. Dave Lee

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.16.37

Dave Lee je „youtuber“ z mrazivej Kanady. Na prvý pohľad obyčajný Youtube kanál vás očarí praktickými animáciami a veľmi konkrétnym obsahom. Množstvo jeho videí je zameraných na počítače, herné notebooky či pracovné ultrabooky. Samozrejme, ako každý tech kanál, nájdete tu aj porovnania tabletov či smartphone telefónov. Inšpirujte sa jednoduchosťou.

3. Ash Tailor

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.18.08

Ash je z Londýna a pomerne krátko „youtuber“. Má schopnosť výnimočne a kreatívne spracovať video recenziu a zároveň ponechať silný filmový zážitok. Jeho práca nie je len obsahovo kvalitná, ale aj zábavná, premyslená a plná príbehu, ktorý sa vynára na pozadí jeho produkcie. Skúste len túto jednu recenziu a už nikdy sa nebudete pozerať na svet technológií rovnako.

4. Erica Griffin

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.19.23

Jej recenzie si zaslúžia špeciálnu pozornosť, pretože ich robí veľmi detailne, čo sa prejavuje na dĺžke videa. Mnohých 50 minútové video odradí, ale pre tých, čo sa nevedia rozhodnúť, ktorý produkt je lepší, Erica za vás spraví všetky analýzy. Jej špecialitou sú smartphone telefóny a ich displej.

5. DetroitBORG

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.20.40

Michael, podobne ako Erica, vsadil všetky svoje karty na obsahom bohatú a detailnú recenziu produktov. Jeho praktickosť sa prenáša aj do štruktúry videa. Prevedie a spraví tutoriál naprieč celým softvérom zariadení, ako aj ich funkcionalitou. Pre všetkých fanúšikov funkčnosti – našli ste ten správny kanál.

6. Mattias Burling

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.21.55

Fotograf z Fínska vás očarí svojim talentom v stručnosti predstaviť svoje obľúbené produkty. Porovnania fotoaparátov, objektívov, spôsoby spracovania videa či fotografie sa nachádzajú naprieč kanálom a pomôžu vám zorientovať sa na trhu s foto technológiami.

7. Android Authority

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.23.35

Team Android Authority pracuje na globálnej úrovni a zameriava sa na všetko, čo má v sebe, nejakým spôsobom systém Android. Nájdete ich na všetkých konferenciách a predstaveniach nových produktov na trh. Ako sami o sebe hovoria, “sú zdrojom všetkého Android” a svoju misiu si plnia veľmi efektívne. Ak vás zaujíma, ktorý telefón sa prvý rozbije pri páde, ste na správnej adrese.

8. The Verge

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.24.29

Tento kanál má formát magazínu, takže tu nájdete aj rôzne rozhovory s CEO spoločností ako je Microsoft, Sony či Samsung alebo Huawei. Držia tempo so všetkými tech trendami a občerstvia vás aj vecami ako sú autá, dróny, virtuálna realita alebo tie najlepšie sluchátka. S nimi určite nič nezmeškáte!

9. TLD

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.25.15

Jonathan na svojom kanáli ponúka špeciálne edície technologických vychytáviek pod 15$, 25$, 50$ či 100$ alebo vás počas vianočných výpredajov informuje o tých najvýhodnejších ponukách z tech sveta. Nechajte sa inšpirovať.

10. MôjAndroid.sk a Mobilmánia.cz

Snímka obrazovky 2016-05-24 o 14.25.51

Slovenský Youtube má tiež svoje talenty. Portály Môj Android na Slovensku či Mobilmánia v Českej republike tiež produkujú obsah a recenzie, ktoré pomáhajú spotrebiteľom vybrať a najmä informovať. V nedávnej minulosti spustili aj reportovanie z konferencií či netradičnejšie recenzie technológie aút.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *