Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Zákulisie

3 najdôležitejšie priority na rok 2016

Šesť mesiacov tvrdého súboja s nespratnými servermi je viac-menej za nami. Podarilo sa nám stabilizovať hostingové služby, nasadiť dôležité novinky (Let’s Encrypt, HTTP/2, PHP7,…) a pripraviť si pôdu na vylepšovanie. Nechceme však nič podceniť. Firme sa vo výsledku darí, no s rastom prichádzajú samozrejme nové výzvy. Stanovili sme si preto 3 dôležité priority, ktorých sa v tomto roku budeme držať.

|

Kvalita služieb

Pochopiteľne, od kvality služieb sa odvíja úspešnosť vašich projektov, blogov, e-shopov atď. Aj preto sme oproti minulému roku navýšili IT budget na viac ako dvojnásobok. Tieto peniaze pôjdu primárne na rast cieľových architektúr a v druhom kole na zbavovanie sa tých starých. Podľa aktuálnych dát sa konzistentne zlepšujeme, no rozhodne sme ešte nedosiahli cieľ.

Jednou z prvých vlajkových lodí, ktorá by vám mala v budúcnosti spríjemniť prácu s našimi službami je nový WebAdmin. Práve pre to sme pre vás otvorili možnosť participovať na tomto projekte prostredníctvom feedback-u a podielať sa tak na vývoji tohoto nástroja. Mimoriadne si to cenníme a ďakujeme.

Podpora

Podpora je absolútna priorita. Mnohí z vás sa o zákaznícku podporu doslova opierate a vieme, že tam máme rezervy. Koncom minulého roka sme sa rozhodli posilniť tím o niekoľkých nováčikov, aby sme dosiahli lepšie pokrytie a rýchlejšie vyriešenie zákazníckych požiadaviek.

Toto rozšírenie by malo v konečnom dôsledku viesť k vytvoreniu priestoru na vzdelávanie a rozvoj. Čím vzdelanejší a skúsenejší človek – tým lepšia podpora. V tomto duchu sme zaviedli nový plán špecializácií a vzdelávania, ktorého úlohou bude perpetuálne zlepšovať a vychovávať skúsený tím.

Produkty

Technológie neustále napredujú a rozhodne chceme byť ich súčasťou. Z vašich reakcií sme identifikovali hneď niekoľko medzier v našom portfóliu produktov a preto pracujeme na tom, aby sme ich zaplnili. Aj preto sa dnes možete tešiť z “Let’s Encrypt” teda SSL certifikátov bez poplatku. Zároveň sme spustili ako prvý spomedzi slovenských hostingoviek HTTP/2 pre všetkých zákazníkov. Tento štandard prináša niekoľko benefitov a je spätne komaptibilný so staršími verziami HTTP (1.1).

Najlpešie na to je to, že toto všetko je len začiatok. Množstvo ďalších noviniek vám predstavíme v priebehu tohoto roku. Predsavzali sme si na tento rok ambiciózne ciele a ja osobne verím, že sa nám ich podarí dosiahnuť. Inak by to predsa nebol WebSupport.

Ak si však predsa len myslíte, že to dokážete vymyslieť lepšie, pridajte sa do nášho tímu. Staňte sa členom HEADu a rozhodujte o zásadných veciach. Čakáme na vaše životopisy (kariera@websupport.sk).

[mc4wp_form]

Autor: Ján Cifra

CEO WebSupportu a Managing Director pre CEE v rámci Loopia Group. Vyštudoval Vlerick Leuven-Gent Management School v Belgicku. Profesionálne skúsenosti získal riadením veľkých tímov v nadnárodných IT spoločnostiach alebo ako mentor začínajúcich startupov v Bratislave, Bruseli a Londýne.

3 odpovede na “3 najdôležitejšie priority na rok 2016”

Mimoriadne si to cenníme
komaptibilný
Najlpešie na to je to

Odpovedať

Ahoj Peter, napr. zvazovali sme expanziu do dalsich segmentov a trhov kde by sme mohli nabrat uplne novych zakaznikov. Avsak citime, ze potrebujeme vela spravit pre existujucich zakaznikov, ktorych si velmi vazime. Takze ak to mozem takto preformulovat – WS sa teraz troska pozera viac dovnutra, predtym nez sa rozbehneme za novymi vecami – zlepsit sluzby a podporu znie samozrejme, no vyzaduje to „fokus“ celej firmy. Ten posledny bod je hlavne o tom, ze niektore produkty maju medzery a mozeme tym pomoct existujucim zakaznikom napr. „Let’s Encrypt“, preto sa venujeme webadminu a dalsim projektom. (Jan Cifra)

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *