Preskočiť na obsah
Kategórie
Tipy a triky Zákulisie

9 originálnych tipov na vianočné darčeky

Viete o tom, že ešte stále máte čas vyhnúť sa ponožkám zabaleným vo sviatočnom papieri? Prehrabali sme sa internetmi a našli sme darčeky, ktoré potešia srdce každého geeka.

Brik Book

|

Pretože aj Mac môže vyzerať ešte lepšie. Problém nálepiek je, že sú LEPKAVÉ. A ťažko sa ich zbavuje. Brik Book je púzdro, ktoré si môžete poskladať podľa nálady so svojimi Lego kockami. Jedinou nevýhodou je, že možno začnete tráviť viac času za monitorom než pred ním.

Star Wars R2-D2 obedár

f0b5_r2d2_lunchbag_with_sound

Ešte prejde nejaký čas, kým budete mať svojho ozajstného droida. Medzičasom ale môžete nosiť jedlo do práce v R2-D2 obedári, ktorý vám bude nejeden kolega potichu závidieť. Obed v ňom ostane vždy čerstvý, ale to nie je to úplne najviac super. Predstavte si, že sa k svojmu jedlu dostanete stlačením gombíka, ktorý vášho nového kamoša rozbliká a rozozvučí. No nekúpte to!

Knight Rider K.I.T.T. USB nabíjačka do auta

|

Kto povedal, že Michael Knight je jediný, kto môže vlastniť K.I.T.T.? S nabíjačkou Knight Rider K.I.T.T. dáte svojmu autu osobnosť. Stále síce budete musieť šoférovať sám, ale telefón si nabijete štýlovo. Okrem toho, kto sa môže pochváliť tým, že má hovoriace auto?

Pixel Heart 8 bite Love tričko

pixel_heart_8_bit_love_tees-r350636e57b874420ae3a5e7266a2c934_jg95v_512

“Must-have” tričko pre všetkých zamilovaných geekov. Pretože aj láska sa dá vyjadriť v pixeloch.

Star Wars vianočné svetre

51aO9R4hRZL._SX342_

Sú teplé, veľké a škaredé. Vianočné svetre. Predstavte si ale Yodu namiesto vianočného stromčeka, Darth Vadera namiesto snehuliaka. Z toho môže vzniknúť jedine vianočný sveter, ktorý si oblečiete radi aj dobrovoľne.

Cellulon EPIC ultra – prenosná virtuálna klávesnica

41eeyjBAIeL._SX355_

Šikovná hračka, ktorá ozvláštni chvíle strávené pri počítači. Na čo by ste používali klasickú klávesnicu, keď môžete pracovať na virtuálnej, ktorá je premietaná laserom?

Fibonacci hodinky

|

Štýlové hodinky, ktoré zobrazujú čas prostredníctvom Fibonacciho postupnosti. Môžete si ich objednať hotové alebo po súčiastkach a zimné večery stráviť ich skladaním. Puzzle, ručičkové hodinky? Pffff.. Takto máte oboje a budete pravdepodobne jediný vo svojom okolí, kto na nich dokáže odčítať čas.

Vecičky pre web developerov

12-code-deck

Lebo niekedy máte pocit, že tých kódov v živote nemáte dostatok a pozerať sa na ne v práci jednoducho nestačí. Vypýtajte si od svojho “Ježiška” karty alebo tričká s kódmi a dajte svetu vedieť, že vy ste web developer a ste na to hrdý!

Pixel nohavičky

thumbs-b-y

Pretože sú Vianoce a vy by ste mali myslieť aj na svoju polovičku. Či bude nadšená z pixelov, netuším. Ale ako žena vám môžem povedať, že spodným prádlom pod stromčekom nič nepokazíte. Hlavne trafte správnu veľkosť 🙂

Ja bežím objednávať darčeky, lebo ten môj geek už na mňa robí veľké oči a rozpráva o droidoch. Nezabudnite tento článok podstrčiť svojmu “Ježiškovi”, alebo kamošom na sociálnych sieťach. Ak dostanete predsa len ponožky, zachovajte pokojnú tvár a prejavte vďaku. Vianoce predsa nie sú len o darčekoch 😉

TjUu6in

[mc4wp_form]

Autor: Barbora Ilić

Miluje inovatívne riešenia, píše pre svetové mediá a spolupracuje s rôznymi startupmi. Tvorí komunikačné stratégie, je marketérka, milovníčka zdravého jedla a vášnivá cestovateľka.

Jedna odpoveď na “9 originálnych tipov na vianočné darčeky”

Já letos kupovala letadlo na dálkové ovládání. Myslím si, že syn bude mít radost. Je totiž do letadel velmi zapálený.

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *