Preskočiť na obsah
Kategórie
Business Tipy a triky

6 dôvodov, prečo si kúpiť .eu doménu

Sme presvedčení, že kúpa takejto domény je výbornou investíciou napr. pre mladé firmy, ktoré chcú preraziť aj na európskom trhu. Aby ste sa vedeli ľahšie rozhodnúť, spísali sme pre vás niekoľko výhod, prečo je výhodné mať vlastnú .eu doménu.

1. Dostupnosť slovenských slov v názve

Pri registrácii .eu domény so slovenským názvom je veľmi pravdepodobné, že bude ešte voľná. Narozdiel od .sk domény je totiž veľa voľných slov, ktoré nemajú svoju .eu doménu.

2. Nižšie náklady na podnikanie

Domény .eu vám zaručia pokrytie vášho podnikania v rámci celej Európskej únie. Nemusíte mať unikátne domény pre jednotlivé trhy a krajiny, stačí vám 1 hlavná európska doména pre všetky.

3. Zvýšenie dôveryhodnosti

Skutočnosť, že doménové meno .eu môžu registrovať len spoločnosti a subjekty sídliace v EÚ, na Islande, v Lichtenštajnsku a Nórsku, znamená, že každá krajina jasne a zreteľne vidí váš podnikateľský kredit.

4. Odlíšenie sa od konkurencie

Dajte zákazníkom dôvod zapamätať si vašu doménu. Odlíšte sa od konkurencie použitím inej, než u nás obvyklej .sk domény. Ukážte, že konkurujete firmám na európskom trhu.

5. Ochrana informácií vo WHOIS

V používateľskom extranete registrátora .eu domén EURid je možné nastaviť a následne skryť dôverné informácie, ktoré by sa nemali zobrazovať pri vyhľadávaní domény pomocou služby WHOIS.

6. Európska doména získava na popularite

Napriek tomu, že .eu doména patrí k tým najmladším, neustále stúpa v rebríčku najpoužívanejších domén na svete. Pred ňou sú už len najstaršie koncovky typu .com, .net, .org, .info alebo významné domény svetových krajín typu .uk, .cn, .ru a pod.

Ak vás výhody .eu domény presvedčili, zaregistujte si ju už dnes.

[mc4wp_form]

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *