Preskočiť na obsah
Kategórie
Freeweb

Freeweb.sk: Konzultovali sme startup efaktury.sk

Ďalší projekt, ktorý vyplnil žiadosť o podporu start-upom je http://efaktury.sk.

Konzultácie sa konali s Petrom Labajom, tvorcom projektu. Počas stretnutia sme sa venovali hlavne jeho biznis modelu, použiteľnosti webu aj marketingu a záklaným informáciám o investoroch.

Petra sme rovnako ako predchádzajúcich žiadateľov poprosili, aby nám po stretnutí napísal pár riadkov o tom, čo si zo stretnutia odniesol. Ako sa splnili očakávania, ktoré z projektu Freeweb mal, z čoho môžu získať určitú predstavu aj ďalší, ktorí by mali záujem o našu podporu. Tu je jeho zhodnotenie:


V prvom rade by som chcel poďakovať za možnosť prezentovať a porozprávať sa o mojom projekte efaktury.sk. Úprimne, na naše stretnutie som išiel s jemným pocitom možnej straty času. Po tom, ako som s Vami strávil cca hodinku a pol a otvorene sme sa porozprávali o mojom projekte som kompletne zmenil názor. Naše stretnutie mi v mnohých ohľadoch otvorilo oči a veľa krát som mal ten známy pocit: Jasnééé. Ako je možné, že som toto prehliadol. Alebo ako je možne, že som to spravil takto hlúpo.

Nechcem aby tieto slová vyzneli ako prázdna fráza, ale už po tomto krátkom stretnutí ma napadlo kopec vecí, ktoré zmeniť (a za mnohými ste boli práve Vy).

Otvorený prístup chlapcov z WebSupportu viedol k plodnej diskusii, kde sme prebrali čierne miesta mojej aplikácie, ako využiť dostupné možnosti propagácie, ako aplikáciu vylepšiť a pod. Pozreli sa na moju stránku z pohľadu užívateľa a nie z pohľadu developera, v ktorom som bol zajatý. Preto palec hore a dúfam, že mi ‚skritizujú‘ aj daľšiu verziu. 🙂

Lebo konštruktívna kritika je to najlepšie, čo môžete dostať a vo WebSupporte som ju dostal.

Pre všetkých, ktorý by váhali, možem túto diskusiu naozaj odporučiť a mám aj pár rád. Pripravte si, o čom by ste sa chceli porozprávať. Ujasnite si, čo od tohto stretnutia očakávate. A nakoniec, bavte sa.

Peter Labaj

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *