Preskočiť na obsah
Kategórie
Pre používateľov Tipy a triky

Najspokojnejší neustále odporúčajú a získavajú za to odmeny. Pridajte sa aj vy

Provízne programy sú všeobecne označované ako Affiliate programy (ENG). V províznom programe za sprostredkovanie nákupu získavate odmenu. Väčšinou v podobe určitej časti sprostredkovaného nákupu. Napríklad 10% z ceny objednaného tovaru/služby. Odmeny si neskôr môžete nechať vyplatiť a čosi tak zarobiť. Podobné programy fungujú takmer v každej sfére obchodu. Na affiliate ako taký sa z pohľadu sprostredkovateľa môžeme dívať ako na predajno-marketingový kanál.

Okrem peňažnej odmeny môžeme hovoriť o akejkoľvek výhode. Priam majstrovsky to spravil Dropbox. Bezplatný 2GB balíček ste za privedenie nového používateľa Dropboxu mohli navýšiť o 500MB. Až do 16GB. Raketový nárast počtu používateľov, zo 100K na 4M, trval iba za 15 mesiacov. Dropbox je tak právom označovaný za učebnicový príklad úspešného použitia podobného modelu.

Odmeny

V rámci nášho provízneho programu vás odmeníme za každého nového klienta, ktorého k nám privediete. Získať môžete 5-15% z cien objednaných služieb. Plánujeme aj odmeny za predĺženie služieb.

Vybrané služby, za ktoré je možné získať odmenu.

Ako sa zapojiť

Affiliate program WebSupportu je dostupný každému klientovi. Out-of-the-box, bez dodatočnej registrácie. Zapojiť sa môžu aj nepodnikatelia – odmeny môžu vymeniť za nákup/predĺženie svojich služieb. Unikátnu URL adresu, prehľady a možnosti vyplatenia nájdete priamo vo WebAdmine.

WebAdmin > Nastavenia > Provízny program

Ako získať odmenu za odporúčanie

Na identifikáciu vašich odporúčaní slúži unikátna Affiliate URL adresa. Tú vložte do vašich blogov, bannerov, správ. Vyzerá napríklad takto: https://www.websupport.sk/?ref=NTkrGFI_. Ak používateľ, ktorý ju použije, u nás nakúpi, získate odmenu.

Ďalším spôsobom propagácie sú affiliate zľavové kódy. S ich využitím poskytnete koncovému používateľovi zľavu a vy získate odmenu, aj bez použitia URL adresy. Ak máte záujem o takýto kód, požiadajte oň priamo na našom helpdesku.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *