Preskočiť na obsah
Kategórie
Ostatné Vzdelávanie

Večerná dávka leadership inšpirácie

Tak ako je potrebné vedieť zamakať, treba vedieť aj vypnúť. Každý športovec potvrdí, že regenerácia je minimálne rovnako dôležitá ako tréning. Pre chronických workholikov môže byť vzdelávanie cestou k aspoň nejakému oddychu. Preto pokračujeme v seriáli odporúčaní dostupných eventov, ktoré podľa nás za to stoja. Po pražskom WebExpo vás teraz pozývame na brniansky Leadership.

Petr Ludwig (autor bestselleru Konec prokrastinace) a jeho GrowJOB Institute organizujú už 5. ročník večernej konferencie zameranej na leadership. U nás menej obvyklý formát so začiatkom o 17-tej hodine je super alternatívou k večernému pivu, keď už je to Brno tak blízko.

Ako každý ročník, aj tento sa vyznačuje pestrým výberom rečníkov, ktorí ukazujú leadership v absolútne rôznych oblastiach. To dáva šancu preniknúť do jadra témy a nielen ukázať  leadership napríklad v slobodnej firme. Konkrétne uvidíme leadershipy zo Sillicon Valley, slobodnej firmy, z neziskovej organizácie, hasičského zboru, farma firmy, dobrovoľníctva aj výtvarníctva.

Na uplynulé ročníky sme počúvali samé chvály z pohľadu praktickosti, uveriteľnosti aj inšpiratívnosti. Bude to asi aj tým, aké motto si organizátori vybrali: „Dobrý príklad nie je jedna z možností ako ovplyvniť ľudí. Je to jediná možnosť.“ Albert Schweizer

Dobrá správa na záver! Uveďte pri objednávke kód WS10 a získate 10% zľavu z ceny vstupného. Vidíme sa 4.10. v Brne?

[mc4wp_form id=“12458″]

 

 

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.