Preskočiť na obsah
Kategórie
Tipy a triky

WordPress šablóny, ktoré si zamilujete

Spustiť si jednoduchý WordPress dnes nie je žiadna veda. Dokonca ani nemusíte vedieť programovať. Pozrite si osvedčené WordPress šablóny, ktoré sú úplne zadarmo. Tie si môžete úplne jednoducho implementovať do svojho vlastného Hostingu pre WordPress

GreatMag

ReatMag šablóna WordPress

Plánujete rozbehnúť online magazín alebo vlastný blog? GreatMag je vizuálne orientovaná šablóna, ktorá ponúka grid zobrazovanie článkov, atraktívne dizajnové prvky, čistý dizajn a responzivitu.

Allegiant

Allegiant šablóna WordPress

Allegian je elegantná a minimalistická téma pre firemný web. Jej súčasťou je slider a niekoľko obsahových modulov, ktoré získate vďaka pluginu k téme – CPO Content Types, tento plugin je zadarmo a nainštalujete ho za pár sekúnd. Na tejto šablóne jednoducho spustíte aj e-shop s integrovaným pluginom WooCommerce.

Anariel Lite

Anariel WordPress šablóna

Rozmýšľate nad spustením vlastného blogu? Minimalistická téma Anariel môže byť presne to, čo hľadáte. Vďaka čistému dizajnu vynikne najmä váš obsah. Ak sa vám téma zapáči a budete chcieť viac možností, môžete si dokúpiť PRO verziu.

Shopisle

Shopisle WordPress šablóna

Aj so šablónou zadarmo môžete vytvoriť pekný a funkčný e-shop. Dôkazom je Shopisle s integráciou WooCommerce. Shopisle ponúka niekoľko zaujímavých vizuálnych prvkov, medzi nimi slider, minimalistický náhľad obrázkov a množstvo ďalších funkcií. Kedykoľvek môžete kúpiť aj PRO verziu.

Talon

Talon WordPress šablóna

Šablónu Talon si obľúbia firmy aj freelanceri. Predstavte svoje portfólio s touto štýlovou tému. Samozrejmosťou sú možnosti prispôsobenia, moduly pre referencie, portfólio a page builder.

Sydney

Sydney WordPress šablóna

Máte malý biznis a chcete skutočne reprezentatívnu tému? Vyskúšajte Sydney, je plne responzívna a prichádza s prednastavenými vizuálmi pre váš tím, referencie, blogy či predstavenie produktu.

Roko Photo Lite

Rokophoto Lite

Niečo pre fotografov. Roko Photo Lite ponúka veľký náhľadový obrázok a sekcie pre fotografie. Ak hľadáte jednoduchú šablónu, na ktorej môžete predstaviť svoje portfólio, vyskúšajte Roko Photo Lite.

Zillah

Zillah WordPress šablóna

Šablónu Zillah si zamilujú najmä vizuálne orientovaný blogeri. Minimalistický dizajn a dôraz na fotografie necháva vyniknúť vášmu obsahu. Téma je navyše plne responzívna a optimalizovaná pre rýchle načítavanie stránky.


Tip na záver: Perfektný prehľad WordPress téme nájdete aj na blogu jurosko.sk: Najlepšie WordPress šablóny pre rok 2020 (platené aj zadarmo)

Autor: Barbora Ilić

Miluje inovatívne riešenia, píše pre svetové mediá a spolupracuje s rôznymi startupmi. Tvorí komunikačné stratégie, je marketérka, milovníčka zdravého jedla a vášnivá cestovateľka.