Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky

Novinka: Náročnejšie weby môžu odteraz využívať viac dostupnej pamäte

Ak prevádzkujete e-shop, máte dôležitú prezentačnú stránku alebo rozbiehate ambiciózny portál, Biznis hosting dokáže pomôcť vášmu podnikaniu. I keď ide stále o zdieľaný hosting, má viac výkonu ako bežný hosting, prešiel optimalizáciou nastavení a ponúka bonusy vo forme užitočných nástrojov pre online podnikanie, či možnosť rozosielania veľkého množstva e-mailov. Proste všetko, čo sa pri podnikaní hodí.

Vedia to aj aktívni používatelia tejto služby, pre ktorých sme v rámci Biznis hostingu navýšili hodnotu PHP memory_limit.

Navýšili sme PHP Memory limit na 512MB

Náročnejšie webové stránky a ich redakčné systémy bežiace na Biznis hostingu môžu odteraz využiť ešte viac dostupnej pamäte. Navýšili sme hodnotu PHP memory_limit na 512MB. Novinku sme nasadzovali postupne, no aktuálne je dostupná pre všetky Biznis hostingy.

Update 07/2019

512MB memory limit je dostupný pre všetky zdieľané hostingy

Ak nemáte hodnoty memory_limit nastavené manuálne (napr. cez súbor  htaccess), stačí sa prihlásiť do administračného rozhrania WebAdmin a v sekcii web > web nastavenia > php nastavenia nastaviť požadovanú hodnotu.

Ako zvýšiť výkon?

Aktuálna verzia PHP 7.2 je napríklad v prípade WordPress a WooCommerce až 3x výkonnejšia ako PHP 5.6. Pokiaľ používate niektorú z moderných open-source platforiem na starších PHP verziách, zmenou verzie na 7.x získate ešte viac.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *