Preskočiť na obsah
Kategórie
Tipy a triky

Trendy WordPress témy 2017

V roku 2017 musí váš web spĺňať minimálne jednu podmienku. Musí byť responzívny. Vybrali sme preto pre vás tie najkrajšie responzívne témy pre WordPress, ktoré si navyše môžete stiahnuť úplne zadarmo. Tak, čo to bude? Magazín, blog, biznis web alebo portfólio?

Flash

Flash WordPress téma

Ak potrebuje váš firemný web moderný vzhľad, no na vlastného dizajnéra a web developera momentálne nemáte budget, preklikajte si Flash. Táto viacúčelová téma je nielen štýlová, ale má aj príjemný bonus, ktorý pri témach zdarma často nevidieť. Drag and drop editor.

Parallax One

Parallax One WordPress téma

Parallax One s minimalistickým dizajnom a parallax efektom sa hodí na firemné a osobné weby, no dá sa použiť aj ako landing page.

Astrid

Astrid WordPress téma

Biznis elementy, moderný dizajn a prakticky nekonečné možnosti na prispôsobenie farieb alebo fontov. Astrid téma je pripravená na viacjazyčné verzie aj na integráciu s WooCommerce.

Bulan

Bulan WordPress téma

Rozmýšľate nad vlastným blogom? Tak mrknite na Bulan. Vyskúšať môžete niekoľko layoutov a celý web naštýlovať podľa svojho vkusu.

Modern

Modern WordPress téma

Modern je responzívna “flat” téma vhodná pre osobné portfólio alebo blog.

Perfetta

Perfetta WordPress téma

Máte reštauráciu, kaviareň alebo chcete rozbehnúť food blog? Určite zvážte Perfettu, táto téma je spravená presne pre vás. Mimoriadne minimalistický dizajn a jeden stĺpec upriami pozornosť návštevníkov na vaše kulinárske kreácie.

GK Portfolio

GK Portfolio

Máte radi čistý dizajn, tajne (možno aj verejne) obdivujete Apple a zároveň máte portfólio, ktoré chcete ukázať svetu? Šup, nainštalovať GK Portfolio.

Cannyon

cannyon

Cannyon je elegantná téma s pekne nadizajnovaným headerom, parallax efektom a “call to action” tlačidlami. Hodí sa najmä pre firemné weby.

Match

match

Chystáte v roku 2017 svadbu? O svojej láske môžete svetu povedať s témou Match, ktorá je na svadobné weby ako stvorená.

Pictorico

pictorico

Grid layout zostáva populárny aj tento rok. Čo by ste povedali na takéto parádne portfolio?

MH Purity Lite

MH Purity Line

Ako už názov napovedá, čaká vás minimalistický a čistý dizajn. Táto téma je super pre magazíny. Ak budete neskôr chcieť viac pokročilých funkcií, stačí upgradenúť.

 

Viete o nejakej šikovnej téme zdarma, ktorú by sme mali doplniť do tohto zoznamu? Napíšte nám v komentároch.

Autor: Barbora Ilić

Miluje inovatívne riešenia, píše pre svetové mediá a spolupracuje s rôznymi startupmi. Tvorí komunikačné stratégie, je marketérka, milovníčka zdravého jedla a vášnivá cestovateľka.