Preskočiť na obsah
Kategórie
Ostatné

Úspešný príbeh WebSupportu bude pokračovať v zahraničí

Zo študentského internátu k prvým zamestnancom, jedinečnej firemnej kultúre, najlepšiemu supportu a k absolútnej jednotke na slovenskom trhu nám to trvalo niekoľko rokov. Presne toľko, koľko nám trvalo od dobytia prvenstva na trhu po neutíchajúci medzinárodný záujem o značku WebSupport. Odolávali sme dlho, až kým sme pochopili, že na svetový trh existujú aj iné cesty, ako je stavanie na zelenej lúke.

Máme za sebou niekoľko úspešných akvizícií zahraničných firiem. Už niekoľko rokov pôsobíme najmä v Maďarsku, v Čechách a v malom rozsahu v Rakúsku. Nikdy sme boj o zahraničného zákazníka nevzdali a po niekoľkých rokoch odmietania ponúk prišla príležitosť, ktorá prináša oveľa viac benefitov než len finančný.

Špičkové technológie, silná prozákaznícka podpora, unikátna firemná kultúra a široké portfólio produktov prilákali dánsku investičnú spoločnosť Axcel, ktorá sa od 31.1.2019 stáva majiteľom slovenskej hostingovej jednotky a otvára WebSupportu dvere na európsky trh. WebSupport sa oficiálne stáva členom Loopia Group, ktorej súčasťou sú aj švédska jednotka Loopia a česká trojka Active24.

Vždy sme sa snažili byť transparentní, otvorení a féroví. Okrem jedinečnej príležitosti akcelerovať naše snahy na zahraničných trhoch prináša táto zmena benefity aj zakladateľom, ktorí reinvestujú svoje podiely aj v rámci fondu. Ich aktivity však smerujú k väčšiemu spoločenskému dopadu, a preto sa chcú v čo najväčšej miere odtrhnúť od akýchkoľvek podnikateľských aktivít.

Vždy sme chceli poskytovať našim zákazníkom ten najkvalitnejší servis a služby. Nikdy neprestaneme inovovať a prinášať najmodernejšie riešenia. Aktuálne sa nám otvára široké spektrum možností v rámci medzinárodného pôsobenia, technologických inovácií a zdieľania produktov. Všetkým súčasným a budúcim zákazníkom tak budeme môcť priniesť ešte kvalitnejšie služby, inovácie a trendy.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

Jedna odpoveď na “Úspešný príbeh WebSupportu bude pokračovať v zahraničí”