1. Báza znalostí
  2. Platby a fakturácia
  3. Deaktivácia a mazanie služieb

Deaktivácia a mazanie služieb

Návod vhodný pre začiatočníkov

Rozhodli ste sa ďalej nevyužívať konkrétnu službu od nás a chceli by ste ju deaktivovať, prípadne zmazať? V tomto článku si popíšeme, ako na to.


Deaktivácia služby

1. Pre deaktivovanie služby stačí vo WebAdmine ,v sekcii „Služby“ kliknúť na konkrétnu službu, čím sa dostanete do správy danej služby (jej „dashboardu“)

2. Z administračného panela kliknete na červené tlačidlo Deaktivovať. Následne Vám vyskočí modálne okno s popisom „Naozaj chcete deaktivovať túto službu? Všetky údaje budú zmazané o 7 dní!“, ktoré potvrdíte stlačením Potvrdiť.

3. Potvrdením bola vaša služba bola úspešne deaktivovaná. V tomto momente máte 7 dní na odzálohovanie dát alebo reaktivovanie služby, než budú dáta zmazané.

Zmazanie služieb

Ak si želáte službu Zmazať, môžete tak učiniť kliknutím na príslušné tlačilo. Vyskoči Vám dalšie modálne okno s popisom: „Skutočne chcete zmazať službu? Táto operácia je nezvratná a budú vám zaúčtované poplatky v prípade, že ju budete chcieť obnoviť.“

Po jeho potvrdení je služba nenávratne zmazaná.

Aktualizované 23. januára 2019

Bol pre vás tento návod nápomocný?

Mohlo by vás tiež zaujímať: